Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı, Survivor için Perşembe gününe işaret etti

Acun Ilıcalı, Survivor için Perşembe gününe işaret etti

tarafından ker_def

Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamayla Survivor 2018’de bir değişikliğe gideceklerini açıkladı. Surivor Panaroma programına konuk olan Ilıcalı, Survivor’la ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Acun Ilıcalı, oyunlar sırasında yarışmacıların kenardan bağırmalarının ve kafalarını uzatmalarının sevimsiz olduğunu söyleyerek, ‘Kenardan uzanıp tezahurat yapmalarına, müdahale edeceğiz. Karışmıyoruz dediğimiz yerlerde yarışmacılar istismar ediyorsa ona bir kural getireceğiz. Bağırmalarda da bir sevimsizlik var .Tezahuratla ilgili bir sorun yaşanıyorsa, bunun belli dozun üstünde olmaması lazım. Ben eleştirileri çok dikkatli takip ediyorum. Seyircilerimiz zaten olayın içinde. Elenene de kalana da seyircimiz karar veriyorum’ dedi.

ALL STAR TAKIMINA BİR KİŞİ DAHA GELECEK

Acun Ilıcalı, All Star ekibine bir yarışmacının daha dahil olacağını söyledi. Ilıcalı, ‘Gamze ve Melih zaten sakatlandı. İki sakatlıktan iki de yedeklerden 4 kişi katıldı Gönüllüler takımına. Teknik bir problemden gelemedi bir yarışmacımız. All Star takımında da sakatlanıp ayrılan Ecem’in yerine bir kişi daha gelecek’ dedi.

EMRE DURAK YENİDEN SURVIVOR’DA YARIŞACAK
Survivor 2018’in Gönüllüler takımına sonradan dahil olan Emre Durak, çok az süre kalmasına rağmen dikkatleri üzerine çekmişti. Kertenkele yiyip ağaçlara çıkan Emre ilk haftalardan elenince Acun Ilıcalı çok üzüldü. Kısa süre kaldığı için Survivor’da şans bulamayan Emre için Acun Ilıcalı “Bir kez daha Emre’ye şans tanıyacağım.” dedi.

“PERŞEMBE GÜNÜ ENTERESAN BİR SURVIVOR VAR”
‘Survivor 2018’ hakkında konuşan başarılı Acun Ilıcalı, “Artık Survivor’da her şey olabilir. Perşembe günü enteresan bir Survivor var, yarışmayı canlı izledim” şeklinde konuştu.

All Star’dan gönüllüler ekibine geçen Hakan Hatipoğlu’nun sakatlığına ilişkin başarılı yapımcı, “Benim tanıdığım Hakan bir hafta içinde toparlar” dedi.