Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı için 2020 yılının en güzel hatırası!

Acun Ilıcalı için 2020 yılının en güzel hatırası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bebek’te kameralara takılan Acun Ilıcalı, bölgede yapılan yol çalışması sırasında çalışan işçilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Kameralara da konuşan Acun Ilıcalı, birlikte zor bir dönem geçirmekte olduğumuzu söyledi.

Kendisine gösterilen bu sevginin büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade eden Acun Ilıcalı, “Sonuçta sabahtan akşama kadar insanlar bir şey seyretsin diye çaba gösteriyoruz. Vatandaşlarımız da teveccühlerini gösterdiler. Bizi mutlu ettiler. Sonuçlar çok iyi oldu. Sokaktan aldığımız enerji çok güzel oldu. O açıdan çok mutluyuz. İnşallah bu başarımızı sürdürürüz” diye konuştu.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle dizilerin yeni bölümlerinin olmadığı televizyon ekranında Survivor 2020 yarışması büyük beğeni toplamıştı. TV8’de dizi boşluğunu Survivor ile doldurarak iyi kazanımlar elde etti. Acun Ilıcalı, bu durumdan son derece memnun.

Ünlü televizyoncu, vatandaşlardan güzel tepkiler aldığını ve bunun büyük mutluluk olduğunu dile getirdi. Karantina süreci yaşayamadığını ifade eden Acun Ilıcalı, bulundukları bölgede bir hasta olmadığını, uzaktan Türkiye’yi takip ettiğini belirtti.

O dönemde Türkiye’ye dönemediğini ifade eden Acun Ilıcalı, en çok çocuklarını özlediğini anlattı. Acun Ilıcalı, “İnsanın kızlarının ona sarıldığı zamanki yaşadığı duyguyu şu anda tarif etmem mümkün değil” dedi.

Instagram canlı yayınında 3 milyon kişiye ulaşarak rekor kırdıklarını ve bunun da 2020 yılının güzel bir anası olduğun ifade eden Acun Ilıcalı, ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.