Ana sayfa Dizi Fragmanları Gökhan Alkan ve Seray Kaya sürprizi! Kocamın Ailesi dizisi için süper karar!

Gökhan Alkan ve Seray Kaya sürprizi! Kocamın Ailesi dizisi için süper karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kocamın Ailesi isimli komedi aile dizisi 2014-2015 yıllarında izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. O dönem büyük ilgi gören yapım, izleyicileri hem eğlendirdi hem de duygulandırdı.

2 sezonda toplam 57 bölüm olarak yayınlanan Kocamın Ailesi isimli dizide başrollerde Gökhan Alkan, Seray Kaya, Ahmet Kayakesen, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Beren Gökyıldız, Yeşim Salkım ve Yıldız Kültür gibi isimler rol aldı.

Kadın dizisinde Şirin karakteri ile olay yaratan Seray Kaya ile bu dizi ile parlayan Gökhan Alkan dikkat çeken iki başrol oyuncusu oldu. Mia Yapım tarafından hazırlanan dizinin yönetmenliğini Kemal Uzun üstlenmişti.

Gökhan Alkan ve Seray Kaya sürprizi! Kocamın Ailesi dizisi için süper karar! 8

‘My Husband Got a Family’ isimli diziden uyarlanan Kocamın ailesi, 8 Haziran Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 13.00’te Fox TV tarafından yeniden yayınlanacak.

Bu karar dizi hayranlarını bir hayli mutlu etti. Unutulmayan sahneleriyle Kocamın Ailesi, akıllarda güzel izler bırakan bir yapımdı.

Selen Seyven dizinin 13. bölümde ayrıldı. Kadrodan çıkartıldığı iddia edildi ama oyuncu kendi isteği ile ayrıldığını söyledi.

Gökhan Alkan ve Seray Kaya sürprizi! Kocamın Ailesi dizisi için süper karar! 9

Kadın dizisinde Şirin performansı ile büyük beğeni toplayan Seray Kaya, bu dizide de dikkat çeken isimler arasındaydı.

Gökhan Alkan dizide Tarık karakterine hayat verdi. Seray Kaya ise Miray olarak ekrandaydı.

KOCAMIN AİLESİ HİKAYESİ:

Çocuklarından biri 25 yıl önce kaybolmuş, geleneksel, kalabalık bir Türk ailesi ve çok sevdiği eşini kaybetmiş Tarık’ın hikayesi nefesleri kesmeye devam ediyor.

Tarık’ın kaybolan o çocuk olduğu ortaya çıkmasıyla mutlu son geldi derken bu kez Tarık’ın ailesi ve Yeliz’in arasında gerilim yükseliyor. Dizinin ismine yakışır bir şekilde mücadele hız kesmeden devam ediyor.

Sırlarıyla herkesi meraklandıran, neşeli hikayesiyle içimizi ısıtan Kocamın Ailesi FOX’ta.