Ana sayfa TV Programları Adem Kara, katilini tanıyor muydu? – Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Şubat 2019

Adem Kara, katilini tanıyor muydu? – Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Şubat 2019

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 18 Şubat Pazartesi günü ekrana gelen yeni bölümünde önemli konu başlıkları vardı. Kızı tarafından öldürülen adamın eski eşi Müge Anlı’ya konuştu! “Boynuma urgan geçirip beni çırılçıplak dövdü” Afyonkarahisar’da 18 Ocak günü kaybolan Abdullah Gazi Akbıyık’ın kızı tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Müge Anlı’ya konuşan Akbıyık’ın eski eşi Yasemin Hanım, evliliği sırasında yaşadığı dehşeti anlattı.Ailesi ile birlikte yaşadığı yeri terk edip izini kaybettirerek Abdullah Gazi Akbıyık’tan kurtulduğu söyleyen Yasemin Hanım; “Başıma urgan geçirip, beni çırılçıplak soyup döverdi. Ondan zor kaçtık. Kıymet ve kızı da çok eziyet çekti. Kızı için çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

Müge Anlı ve ekibinin bugünkü konu başlıkları şu şekildeydi: Annesine şiddet uygulayan babasını öldüren kız tutuklandı….”Onlar yapmamış olsaydı belki de ben yapacaktım”… Av. Gamze Tuna telefonda…. Hastane morgundaki cenaze kime ait? ”Ölen kişi ağabeyim Yaşar Dokumacı… ” Cenazenin kimliği için Müge Anlı’dan yardım istediler… Adem Kara, katilini tanıyor muydu? Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Bir cenazeye 4 farklı isim söylenmişti! Müge Anlı’ya gerçek kimliği bulmak için 10 dakika yetti! Adana’da 26 Ocak günü özel bir hastaneye götürülen ve 31 Ocak günü vefat eden erkek hasta için 4 farklı kimlik bilgisi verilmişti. Bu karışıklığı çözemeyen hastane yetkilileri Müge Anlı’ya başvurdu. Müge Anlı, yalnızca 10 dakika içinde cenazenin gerçek kimliğinin Yaşar Dokumacı olduğunu tespit etti.

Bir cenazenin kim olduğunu tespit eden Müge Anlı, tarihine yeni bir başarı daha ekledi.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…