Ana sayfa Sosyal Medya Yasemin Allen yeni dizisinde Haluk Bilginer ile aynı sette!

Yasemin Allen yeni dizisinde Haluk Bilginer ile aynı sette!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Haluk Bilginer, şu sıralarda Show TV ekranında devam eden Baba dizisinde yer alıyor. Emin karakterini canlandıran oyuncu, yine ustalığını sergiliyor ve yine milyonları kendisine hayran bırakıyor. Tolga Sarıtaş ile başrolde yer alan Haluk Bilginer, ayrıca farklı projeler için de anlaşmalar yaptı.

Bu projelerden birisi de Hollywood yapımı olan Turkish Detective isimli bir dijital dizi oldu. Bu yeni dizide Haluk Bilginer’in partnerlerinden birisinin de Yasemin Allen olduğu ortaya çıktı. Erkek Severse isimli dizide Yelda karakterini canlandıran oyuncu, 26 bölüm süren yapımda büyük dikkat çekti. Alperen Duymaz ve Büşra Develi ile aynı sette yer alan oyuncu, rolüyle hayranlarını fazlasıyla etkiledi. Yurt dışında da ilgi gören dizinin final yapmasının ardından ise oyunculara teklifler gelmeye devam ediyor.

Yasemin Allen yeni dizisinde Haluk Bilginer ile aynı sette! 56

Yasemin Allen kendisine gelen Turkish Detective isimli yeni dijital diziden gelen teklifi kabul ederek, Haluk Bilginer gibi usta bir oyuncu ile aynı sette yer alma fırsatını kaçırmadı.

İngilizcesi çok iyi olan ve görünümüyle de yabancıları andıran Yasemin Allen’in bu özellikleri nedeniyle seçildiği düşünülüyor… Turkish Detective dizisinin Türkiye ayağının yapımcısı olarak Ay Yapım’ı görüyoruz. Dizi Paramount Plus platformunda yayınlanacak ve Türkiye’nin tanıtımı noktasında da çok önemli bir yapım olarak öne çıkıyor.

Erkek Severse dizisinin çekimlerinin bitmesinin ardından yaptığı açıklamada yeni bir projesinin olduğunu duyuran oyuncu, çok heyecanlıydı. Oyuncuyu bu kadar heyecanlandıran projenin de Turkish Detective dijital dizi projesi olduğu nihayet ortaya çıktı.