Ana sayfa Sosyal Medya İzleyiciye göre Gülümse Kaderine böyle bir finali hiç hak etmedi!

İzleyiciye göre Gülümse Kaderine böyle bir finali hiç hak etmedi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Gülümse Kaderine’nin ömrü sadece beş hafta sürdü. Dizi dün akşam beşinci bölümüyle final yaptı. Ancak final izleyici tarafından hiç beğenilmedi. Son bölümün alelacele çekildiğine dikkat çeken izleyiciler Gülümse Kaderine’nin böyle bir finali hak etmediğini belirtti.

Kısa süre önce Fox TV’de ekrana gelmeye başlayan ve hikayesiyle dikkat çeken Gülümse Kaderine dizisinin, reytinglerde çıkış yapamayınca final yapmasına karar verilmişti. Başrollerinde Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler’in yer aldığı dizi dün akşam yayınlanan beşinci bölümüyle ekranlara veda etti.

Ancak Gülümse Kaderine’nin finali izleyiciler tarafından hiç beğenilmedi. İzleyiciler finalden hiçbir şey anlamadıklarını, hikayenin doğru dürüst bir sonuca ulaşmadığını ve anlamsız bir son olduğuna dikkat çekti. Gülümse Kaderine’yi çok seven ve final kararına bir anlam veremeyen izleyiciler dizinin ve kendilerinin böyle bir finali hak etmediğine dikkat çekti.

İzleyiciye göre Gülümse Kaderine böyle bir finali hiç hak etmedi! 9

Bu arada Gülümse Kaderine dün akşam yayınlanan final bölümüyle reytinglerde yine kötüydü. Tüm izleyicilerde puanı düşen dizi 2 bandındaki puanıyla 13. oldu. Gülümse Kaderine AB’de 11, ABC1’de de 14. sırada yer aldı.

Öte yandan dizi sosyal medyada ise büyük izlenme rakamlarına ulaştı. Gülümse Kaderine’nin ilk bölümü 4,5 milyon, ikinci bölümü ise 3,5 milyon kişi tarafından izlendi. Beşinci bölüm fragmanı ise yaklaşık 2,5 milyon kişiye ulaştı. Bu rakamlar oldukça yüksek ve etkileyici.

Yetiştirme yurdunda büyüyen iki genç kızın hikayesini anlatan Gülümse Kaderine dizisinin final kararı çok ani olmuştu. Hatta başrol oyuncusu Bahar Şahin dizinin final yapacağını sosyal medyadan öğrenmişti. İzleyiciler de Gülümse Kaderine dizisine şans verilmeden final kararı verildiği için Fox TV’ye çok kızgın. Avşar Film imzalı, kadrosunda Bahar Şahin ile birlikte Sude Zülal Güler, Burak Sergen, Ahu Sungur, Mine Tugay, Erkan Meriç ve Doğan Bayraktar yer alıyordu.

İzleyicilerin Gülümse Kaderine’nin final bölümüyle ilgili yorumlarını aşağıda görebilirsiniz.

İzleyiciye göre Gülümse Kaderine böyle bir finali hiç hak etmedi! 10 İzleyiciye göre Gülümse Kaderine böyle bir finali hiç hak etmedi! 11