Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Elkızı dizisi bitti ancak ekip yeniden bir araya geldi!..

Elkızı dizisi bitti ancak ekip yeniden bir araya geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- NTC Medya imzalı Elkızı dizisi Fox TV’de 23 Ekim 2021 tarihinde yayımlanmaya başlamıştı. Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı, ikiliye Perihan Savaş ve Sedef Avcı’nın da eşlik ettiği dizi reytingleri düşünce 30 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan 13. bölümü ile final yaptı.

Dizi bitsede ekibi sık sık biraraya gelip hasret gideriyor. Dizide annesini canlandıran Sedef Avcı, babaannesini canlandıran Perihan Savaş ve Elkızı dizisinin yönetmeni Feride Kaytan ile bir araya gelen oyuncu Sevda Erginci eski ekip arkadaşlarıyla görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Elkızı dizisi bitti ancak ekip yeniden bir araya geldi!.. 80

Özlem gideren ve keyifli vakit geçiren ekibe oyuncu Başak Daşman da eşlik etti. Elkızı dizisinin erken final yapmasına üzülen izleyicisi, ekibi yeniden bir arada görünce çok mutlu oldu.

Elkızı dizisi bitti ancak ekip yeniden bir araya geldi!.. 81

Sevda Erginci Elkızı’ndan sonra proje tercihini tiyatro sahnesinden yana yaptı. Sevda Erginci’nin Defne Kayalar, Engin Hepileri ve Doğa Halis ile birlikte sahne aldığı Anne oyunu 17 Mart’ta izleyiciyle buluştu.

Oscar ödüllü Fransız yazar Florian Zeller’ın yazdığı ‘Anne’ adlı oyunda bir annenin eril aile yapılanmasında kayboluşu izleyiciye çarpıcı bir komedi ve histeri diliyle sunuluyor. Oyunda Sevda Erginci, Engin Hepileri’nin kızı rolünde seyirci karşısına çıkıyor.