Ana sayfa Sosyal Medya Gülümse Kaderine dizisiyle hayal kırıklığına uğrayan Bahar Şahin’den ilginç paylaşım!

Gülümse Kaderine dizisiyle hayal kırıklığına uğrayan Bahar Şahin’den ilginç paylaşım!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde en büyük çıkışı yapanlardan birisi de Bahar Şahin olmuştu. Genç oyuncu, o dizide oynadığı Ceren karakteri ile adeta döktürmüş, oyunculuk performansı ile büyük beğeni toplamıştı.

Zalim İstanbul ile hayran kitlesini bir anda büyüten oyuncu, uzun zamandır ekranlardan uzaktı. Bahar Şahin’in ekrana dönüşü Gülümse Kaderine dizisiyle oldu. Fox TV’de yayınlanan dram türündeki dizi merakla bekleniyordu. Ancak Bahar Şahin hayranları da diziyi kurtaramadı!

Genç oyuncunun rol aldığı Gülümse Kaderine dizisinin reytingleri çok düşük geldi. Bir kaç bölümü yayınlandıktan sonra da reytinglerde bir iyileşme yaşanmadı. Dizinin ilk bölümü dikkat çekmiş olsa da ilerleyen bölümlerde aynı ilgiyi göremedi.

Yetiştirme yurdunda büyümüş iki genç kızın hikayesini anlatan dizide entrika, tehlikeli karakterler, acı, dram her şey vardı ama izleyiciden beklenen ilgi gelmedi. Bunun üzerine de Fox TV, diziyi bitirme kararı aldı.

Gülümse Kaderine dizisiyle hayal kırıklığına uğrayan Bahar Şahin'den ilginç paylaşım! 8

Üçüncü bölümün ardından final kararı verilen diziye en çok üzülenler ise Bahar Şahin’i yeniden ekranda görmek için sabırsızlıkla bekleyen hayranları oldu! Sosyal medyada dizinin bu kadar erken final yapıyor olması eleştirildi ancak kanalın bu reytinglerle diziyi devam ettirme olasılığı da yoktu.

Tam da bu süreçte Bahar Şahin’den gelen bir sosyal medya paylaşımı büyük dikkat çekti. Oyuncunun da dizinin final kararını sosyal medyadan öğrendiği ile ilgili iddialar ise şaşırtıcıydı.

Bahar Şahin, yaşanan bu süreç sonrasında Instagram’dan yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Şahin, yapımcılara mesaj göndererek, bir sonraki dizisinde oynamak istediği rolü de ortaya koydu.

İzleyicisine ters köşe yaptırmak isteyen Bahar Şahin’in iddialı duruşu, bakalım hangi yapımcının dikkatini çekecek?

Gülümse Kaderine dizisiyle hayal kırıklığına uğrayan Bahar Şahin'den ilginç paylaşım! 9

Şimdiye kadar oynadığı dizilerde fakir kız, zengin olma hayalleri peşindeki karakter olarak izleyenlerin karşısına gelen Bahar Şahin, çıtayı yükseğe koydu ve ters tarafa geçerek zengin ve bipolar bozukluğu olan bir kızı oynamak istediğini belirtti. Oyuncu, ‘Çok eğlenceli olur” notunu düşerek de yapımcılara göz kırptı!

Avşar Film imzalı, kadrosunda Bahar Şahin ile birlikte Sude Zülal Güler, Burak Sergen, Ahu Sungur, Mine Tugay, Erkan Meriç ve Doğan Bayraktra’ın da bulunduğu Gülümse Kaderine, ortalamanın altında gerçekleşen reytingleri nedeniyle beşinci bölümde final yapacak.