Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Efsane dizisi ekrana dönüyor! Ancak eskisiyle arasında çok büyük fark var

Adı Efsane dizisi ekrana dönüyor! Ancak eskisiyle arasında çok büyük fark var

tarafından ker_def

Adı Efsane dizisi ilk sezonu büyük başarı kazanmıştı. Ancak gençlik dizisi olarak devam etme kararı alınarak yeni bir yön verildi. Bu kararda başrol oyuncularının ayrılma isteği önemli bir etkendi… Adı Efsane dizisinin yenilenmiş halinin nasıl olacağı merak konusu. İlk görüntüler ortaya çıktı ve soru işaretleri yavaş yavaş yanıt bulmaya başladı

Kanal D’de kış sezonu yayınlanmaya başlayan, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır’ın rol aldığı Adı Efsane dizisi kısa bir tatilden sonra yeni oyuncuları ve konusuyla geri dönüyor.

Adı Efsane 2. Devre olarak açıklanan dizide büyük değişiklikler yaşanacak. 20. bölümüyle sezon finali yapan diziden, başrol oyuncuları Gökçe Bahadır ve Erdal Beşikçioğlu ayrıldı. İki ünlü oyuncu yeni sezon bölümlerinde rol almazken, kadroya Şenay Gürler, Ferit Kaya ve Simay Barlas katıldı.

ADI EFSANE 2. DEVRE FRAGMAN

Adı Efsane 2. Devre dizisi 4 Temmuz Salı akşamı yeni bölümleriyle Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak. Yaz sezonundaki reyting başarısına göre dizinin Eylül döneminde devam edip etmeyeceği de belli olacak.

Temmuz ayında yeni senaryosu ve oyuncularıyla yeniden ekrana dönecek olan dizinin yeni sezon fragmanı da yayınlandı.

Kanal D’nin sevilen dizisi Adı Efsane’nin 20. bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Tarık’ın ölümle burun buruna geldiği anlar ekrana kilitlerken, final sahnesi şok etkisi yarattı.

Gürol’un vurmasından sonra ağır yaralanan Tarık, Bahar’ın verdiği kan ile hayata tutunmayı başardı. Hakan, dostlarını hapisten kurtardı ve maça yetiştirerek şampiyon oldular. Efsane’nin takımı şampiyon olurken, Tarık’ın kurtulmasıyla rahat bir nefes alan izleyiciler 20. bölüm finalinde beklenmedik görüntülerle karşı karşıya kaldı. Tarık, kızlarını alarak Antalya’ya doğru yola çıktı.

Son bölümün hemen ardından yayınlanan tanıtım fragmanında yeni bölümlerle ilgili flaş bir kararı duyurdu. Ekran macerasına bu sezon başlayan gençlik dizisi Adı Efsane yeni bölümleri ve maceralarıyla temmuz ayında kaldığı yerden devam edecek.