Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Efsane dizisinde heyecan ve aksiyon başlıyor

Adı Efsane dizisinde heyecan ve aksiyon başlıyor

tarafından ker_def

adi-efsane-erdal-besikciogl

Almila Ada (Melis Aksoy)

Tarık’ın büyük kızı olan Melis, 17 yaşında bir kolej öğrencisidir. Kıvanç’la olan 2 yıllık beraberliklerini Hakan’la tanışmasının ardından zamanla sorgulamaya başlayacaktır. Babası Tarık’ın kendisinden ve kız kardeşi Zeynep’ten vazgeçmediğini görmek en büyük isteğidir.

Cem Yiğit Üzümoğlu (Hakan Şahin)

18 yaşında olan Hakan, Tarık’ın koç olarak geleceği okulda öğrencidir. Mahalledeki arkadaşlarıyla kendilerine ait bir düzen kurmuşlardır. Yakın zamanda hayatına basketbolun gireceğinden ve takımın kaptanı olacağından habersizdir. Annesi ve kız kardeşi onun için herkesten önemliyken, Melis hayatına girer.

Baran Bölükbaşı (Fikret Yurdakul)

Hakan’ın en yakın arkadaşlarından Fiko, 17 yaşında bir lise öğrencisidir. Basketbola olan yeteneğini Tarık’la keşfedecektir. Fiko’nun bütün hayallerinde Sibel vardır. Onsuz bir hayatı düşünemez.

Hakan Ummak (Sadık Uzun)

Takımın uzunu olacak olan Sadık, 17 yaşında lise öğrencisidir. Kendi sahip olamadığı aileyi bir gün kurmak onun tüm isteğidir.

Kaan Sevci (Ali Akıncı)

17 yaşında lise öğrencisi olan Ali, sevdiği insanların ihtiyaçlarını karşılamayı kendine görev edinmiştir, bir nevi mahallenin Robin Hood’udur. Yıllardır, platonik aşkı Mercan’ın gönlünü fethetmek ve en yakın arkadaşı Sadık için bir aile kurmak istemektedir. Ama bu sandığı kadar kolay değildir…

Burak Aybastı (Ömer Başaran)

Lise öğrencisi olan Ömer, mahallenin en kalburüstü ailelerinden birinin oğludur. Hakan ve arkadaşlarının arasına girip onlar tarafından sevilmek isteyen Ömer, basket takımında da yer bulmak için çabalar.

Özgü Kaya (Sibel Yılmaz)

Sibel, küçük ve mütevazı hayatından memnun değil, lüks ve konforlu bir yaşam istiyor. Onu çok seven Fiko’nun hayallerine dâhil olamıyor çünkü Fikret’in hayalleri, mahallenin dışına bile çıkamıyor. Bir gün dansçı olup hayatını kurtarmak istiyor.

Emre Bey (Kıvanç Ertüm)

18 yaşında, varlıklı bir ailenin oğlu olan Kıvanç, Melis’in erkek arkadaşıdır. İlişkileri 2 yılı aşmışken, hayatlarına aniden dâhil olacak olan mahalleli çocuklar karşısında, üstünlüğünü korumak ve Melis’i kaybetmemek için elinden geleni yapacak.

Leyla Kırşan (Zeynep Aksoy)

Henüz 8 yaşında olan Zeynep, Tarık’ın küçük kızıdır. Annesini küçük yaşta kaybetmesiyle birlikte, babasına olan sevgisi ve bağlılığı daha da artar. Ablası ve babasıyla beraber bir gün tekrar aile olma umudunu hiçbir zaman kaybetmez.