Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Efsane dizisinden sonra Mehmetçik Kutül Amare, Özgü Kaya’ya çok iyi geldi!

Adı Efsane dizisinden sonra Mehmetçik Kutül Amare, Özgü Kaya’ya çok iyi geldi!

tarafından ker_def
‘Bu rolle daha güçlü olmayı öğrendim’

Özgü Kaya, ‘Adı Efsane’ dizisinden sonra ‘Mehmetçik Kûtulamâre’ ile karşımıza çıktı. Opera eğitimine devam eden Kaya, albüm teklifleri aldığını ancak oyunculukta emin adımlarla ilerlemek istediğini söyledi.

TRT 1’de ekrana gelen ‘Mehmetçik Kûtulamâre’ dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Özgü Kaya, dizinin kendisine güçlü olmayı öğrettiğini anlattı ve şöyle konuştu:

“Bambaşka bir dönem içinde olmayı, oturup kalkmayı, nefes almayı keşfettim. Sanki farklı bir gezegendeyim gibi hissettiriyor. Başta çok korkmuştum çünkü hem dönem işi hem de gerçekten büyük bir prodüksiyon. Oyunculuğun yanı sıra ‘Yüzyıl ötesine gidebilecek miyim?’ gibi kaygılarım vardı. Sonuçta canlandırdığım Zeynep, teknolojiden uzak bir kız. Hayatı zorluklarla geçmiş, anne-babasız büyümüş, nenesiyle oradan oraya savrulmuş. Çok güçlü, at biniyor, savaşıyor. Bu rolle ruhen ve bedenen daha güçlü olmayı da öğrendim. Yapımcımız Mehmet Bozdağ da, bu süreçte bizleri çok destekledi.”

Adı Efsane dizisinden sonra Mehmetçik Kutül Amare, Özgü Kaya'ya çok iyi geldi! 7

MEHMETÇİK KUTÜL AMARE DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Dizinin kadrosuna İsmail Hacıoğlu ve Cansu Tosun’un katıldığını hatırlatan Özgü Kaya, özellikle Hacıoğlu’nun gelişine çok sevinmiş.

Özgü Kaya, “Hacıoğlu’nun geldiğini duyduğumda çok heyecanlandım çünkü gerçekten oyunculuğunu beğeniyorum. Cansu’nun da kadromuza dahil olmasıyla mutlu oldum, yakın arkadaşı oynuyoruz ve güzel sahnelerimiz var” açıklamasını yaptı.