Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmetçik Kutül Amare 1 Mart Perşembe 6. bölüm 3. fragmanı yayınlandı

Mehmetçik Kutül Amare 1 Mart Perşembe 6. bölüm 3. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Başrollerinde Kaan Taşaner, İsmail Ege Şaşmaz ve İlker Aksum’un yer aldığı Mehmetçik Kutül Amare dizisinin 1 Mart Perşembe günü saat 20.00’de ekrana gelecek 6. bölümünde neler yaşanacak?

TRT 1’in sevilen dizisi son dönemde reytinglerinin düşmesiyle dikkat çekmekteydi.

Dizinin 6. bölüm 3. fragmanı yayınlandı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaralı halde mektupları kurtarmayı başaran ancak çölde bitap düşen Mehmet, rüyalarına giren Zeynep’i karşısında görünce şok olmuştur. Yaraları Efsa Nine’nin merhemiyle iyi olan ve Zeynep ile ilk andan itibaren güçlü bir bağ kuran Mehmet ona duygularını söyleyebilecek midir?

Süleyman Askeri, uzun zamandır izlediği Mehmet’in karşısına Teşkilat-ı Mahsusa’ya çalışan Zeynep ve ninesinin çadırında çıkmıştır. Askeri, Mehmet’e önemli bir vazife vermeden önce yemin ettirerek teşkilata dâhil eder. Bir anda bütün hayallerine kavuşan Mehmet için zorlu süreç şimdi başlamıştır.

Bağdat’ta ki tüm hainleri ortaya çıkaran ve Casım’ın canını alan Askeri, Cox’u elinden kaçırmıştır. Ancak artık daha önemli bir vazifesi vardır. Enver Paşa’dan gelen telgrafla Rota Mevkii’ne doğru yola çıkacak ve İngiliz ordusunun Bağdat’a ilerleyişine bir son verecektir. Peki, kendi ordusundan üç kat daha büyük bir orduyu durdurabilecek midir?