Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Zehra dizisi finale doğru atağa geçti! Olaylar bir bir çözülüyor!

Adı Zehra dizisi finale doğru atağa geçti! Olaylar bir bir çözülüyor!

tarafından zk zk
FOX TV’de yayınlanan ve 14. bölümüyle final yapacak olan Adı Zehra dizisinin yeni bölümü 19 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Zeynep Çamcı, Hatice Aslan ve Alican Yücesoy’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde Şule, kızının mezarını buluyor. Büyük acı yaşayan Şule için Zehra’nın varlığı bundan sonra nasıl bir hal alacak merak konusu.

Bu arada Zehra, beklenmeyen bir karar veriyor ve Kadir ile evlenmeye hazırlanıyor. Genco bu gerçeği duyduğunda büyük şok yaşayacak.

Bu arada Hande’nin mezarının bulunmasıyla Nadir, çok önemli bir bilgiyle Serkan’ı tehdit ediyor.

İşte 13. bölüm web’e özel fragman:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Kadir Zehra’yı iyice köşeye sıkıştırmış, onunla evlenmeye zorlamaktadır. Zehra’nınsa Genco’ya hissettikleri ne kadar derin olursa olsun tek amacı vardır. Hande’ye ne olduğunu bulmak.

Adı Zehra dizisi finale doğru atağa geçti! Olaylar bir bir çözülüyor! 7

Öte yandan Serkan Nadir’den kardeşinin intikamını almak için bir plan yapar. Serkan ve Nadir büyük bir yüzleşme yaşayacaktır. Ancak hiç beklenmedik bir şey ortaya çıkar. Hande’nin mezarı. Şule’nin bu gerçekle yüzleşmesi sarsıcı olurken, Nadir ölümün kıyısından kurtulmak için çok tehlikeli bir hamle yapar. Hande ile ilgili elinde çok önemli bir bilgi vardır ve bunu koz olarak kullanır…