Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Zehra yüzünden, Fox TV’ye tepki yağıyor!

Adı Zehra yüzünden, Fox TV’ye tepki yağıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV ekranlarında iddialı başlayan Adı Zehra dizisi, 14. bölümüyle bu hafta 26 Mayıs Cumartesi akşamı son kez ekrana gelecek.

Yapımını NTC Medya/Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, senaryosunu Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren ile Rana Namatlıoğlu’nun kaleme aldığı ve Taner Akvardar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin takipçileri, final kararına tepki veriyor.
Geçtiğimiz hafta final yapacağı öğrenilen dizi, ekranda ancak 14 bölüm dayanabildi. Ancak dizinin sıkı takipçileri, sosyal medyada final kararına isyan ediyor. Daha düşük reytingli dizilerin devam ettiğine dikkat çeken izleyiciler, Adı Zehra’nın yayından kaldırılmasını eleştiriyor ve yorum üstüne yorum yağdırıyorlar.

Fox TV’ye kızan izleyiciler, dizinin en azından sezon sonuna kadar devam edebileceği ve hikayedeki eksik kısımların bu süre zarfında daha inandırıcı bir şekilde ilerleyip finale gidebileceği görüşünde.

Adı Zehra yüzünden, Fox TV'ye tepki yağıyor! 7

Son bölüm tanıtımında Ceren’in bebeğini kaybetmesine de kızan izleyiciler, “Hiç mi mutlu son olmayacak? Hiç olmazsa Ceren’in bebeği ölmeseydi!” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

Tanıtımda Hande’nin hayatta olabileceği ihtimalinin ortaya çıktığı görülüyor. Bu arada Genco’nun da Zehra’nın Hande olmadığını bildiği ortaya çıkıyor. Final bölümünde hızlandırılmış bir hikaye bizi bekliyor. Ancak herkesin ortak dileği, dizinin mutlu sonla bitmesi.

ADI ZEHRA TÜM BÖLÜMLER, VİDEOLAR VE SAHNELER İÇİN TIKLAYIN

Adı Zehra’nın oyuncu kadrosunda Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Aslan, İnanç Konukçu, Emre Kıvılcım ve Seda Güven gibi isimler yer alıyor.

İşte Adı Zehra 14. ve final bölümü fragmanı: