Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin büyük hayal kırıklığı yaşatıyor! Süreyya’nın bebeği tehlikede!

İstanbullu Gelin büyük hayal kırıklığı yaşatıyor! Süreyya’nın bebeği tehlikede!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin son bölümüne izleyenlerden tepkiler gelmeye devam ediyor.

Süreyya’nın Prag’a gittiği dönemde, Faruk’un Gözde ile bir ilişki yaşadığının ortaya çıkmasından sonra, izleyenlerin diziye eleştirileri bitmek bilmiyor.

Sosyal medyada dizide yaşanan bu gelişmeyi eleştiren izleyiciler, hayal kırıklığı yaşıyor.

Faruk’un 2 ay ayrı kaldığı Süreyya’yı aldatması, adeta bir aşk masalı sunan diziye tepkilere yol açtı.

50. bölüm tanıtımında Faruk’un Süreyya’ya açıklama yaparken kullandığı “Sadece yara bandıydı” açıklaması da eleştiri yağmuruna tutulmaya devam ediyor.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, Faruk konusunda büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade ediyorlar.

Bir izleyicinin şu yorumu, genel olarak yapılan yorumları özetler nitelikteydi:

İstanbullu Gelin büyük hayal kırıklığı yaşatıyor! Süreyya'nın bebeği tehlikede! 7

“Yazıklar olsun Faruk sana! İyice gözümden düştün. Korktuğum oldu, Süreyya Prag’da iken 2 ay içinde karısını aldatmış. Hem de çok sevdiği Süreyya’sını. Sakın Akif’e yüklemesin hatasını. Faruk’un savunması “Yaralıydım, o kadın sadece yara bandıydı!” Vah vah, 2 yıl bile değil 2 ay içinde erkeklerin hemen yara bandına ihtiyaçları var.”

Dizide bir süre önce Fikret’in İpek’i aldatmasına atıfta bulunan izleyiciler, onun bile daha masum olduğu görüşünde. “Fikret bari çok mutsuzdu, karısını sevmiyordu, Esra’ya sevdalandı. Hatta onunla bir gelecek hayali bile kurdu ama Faruk bir gecelik ilişki yaşamış” ifadesini kullanıyorlar.

Şimdi herkesin gözü Süreyya’nın alacağı tavırda. Özellikle kadın izleyenleri hüsrana uğratan Faruk’u, Süreyya’nın affetmemesi, iyice burnunu sürtmesi konusunda düşüncelerini belirtiyorlar.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Tabii en çok da Süreyya’nın bebeğine bu süreçte bir şey olması ihtimali izleyenleri korkutuyor. Hamileliğinde bu kadar stresi Süreyya’nın kaldırmasının güç olduğunu söyleyen izleyiciler, “Bebeğini kaybetmemesi bir mucize” yorumlarını yapıyorlar.

İlk bebeğini kaybeden Süreyya’nın, bu kadar ağır stres altında yine aynı sorunu yaşamasından endişe ediyor ve bu ihtimali düşünmek bile istemiyor.

“Faruk tertemiz, masal gibi sevdalarına gölge düşürdü” diyen izleyiciler yaşadıkları hayal kırıklığını sosyal medyada paylaşıyorlar.

İşte tepkilere neden olan İstanbullu Gelin’in 51. bölüm tanıtımı: