Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Zehra’daki korkunç sırrı Zehra mı aydınlatacak? Şule neden vicdan azabı çekiyor?

Adı Zehra’daki korkunç sırrı Zehra mı aydınlatacak? Şule neden vicdan azabı çekiyor?

tarafından zk zk

blank

İlk bölümde Serkan, Hande’nin bir videosunu izlemiş ve “Benim başıma gelen korkunç şeyler, hiç bir çocuğun başına gelmemeli” şeklinde bir cümle sarfetmişti. Hande ne yaşamış olabilirdi? Dizinin akıbetinden anlaşıldığı kadarıyla bu duruma Zehra bir açıklık getirmek için uğraşacak.

3. bölüm tanıtımı yayınlandı ve Zehra’nın odada gizli bir yerde Hande’nin günlüğünü bulduğu görüldü. O kare şeklinde siyah bir taşı olan yüzük de günlüğün yanında çıktı.

Ayrıca bir kağıda Hande’nin “İnadına yaşayacaksın” cümlesini yazdığı görüntülerde yer aldı. Günlükten bir sayfa da ekrana yansıdı. 20 mayıs 2010 tarihli bir yazıda Hande aynen şunları yazmıştı:

“Bugün az daha annem defterimi buluyordu. Kimsenin bulamayacağı bir yere saklamalıyım. Burada yazanları kimse hiç bir zaman okumamalı!”

Hande her ne yaşıyorsa annesinin bilmesini istemiyor. Ya da kimseye söylememesi gereken ve annesinin de bildiği şeyleri yazdığı için bulunmasından korkuyor.

Tam olarak anlaşılamasa da Hande’nin günlüğünü okuyan Zehra’nın “Hande sana ne oldu?” sorusunun peşinden gideceği görülüyor.

3. bölüm tanıtımında Serkan’la ilgili soru işareti ne?

(Haberin devamı için sonraki sayfayı tıklayınız…)