Ana sayfa Foto Galeri Adı Zehra’daki o sahnelere yorum yağdı! Bu dizi daha çok ağlatır!

Adı Zehra’daki o sahnelere yorum yağdı! Bu dizi daha çok ağlatır!

tarafından zk zk

Adı Zehra'daki o sahnelere yorum yağdı! Bu dizi daha çok ağlatır! 7

Akıbeti henüz belli olmayan bir kızın yerine geçen Zehra, Hande olarak kimliğini ne kadar saklayacak izleyip göreceğiz. Gerçeği bilen Şule ve Serkan, bu durumu ne kadar sürdürecek onu da henüz bilmiyoruz.

Ancak Zehra’nın sırlarla dolu bir eve girmesiyle hayatının tamamen değişeceği de görülüyor. Şimdi herkesin kafasında Zehra’nın bundan sonraki hikayesinde nasıl bir belaya bulaştığı var!

Zira dizinin bir bölümünde Serkan, kızkardeşi Hande’nin bir videosunu izliyor ve “Hiç bir çocuğun başına gelmemesi gereken korkunç şeyler yaşadım ben” sözleri duyuluyor!

Hande ne yaşamış olabilir? Ona ne oldu? Hande’ye benzeyen Zehra, ailenin içinde nasıl bir durumda kalacak? Ve her şeyden önemlisi, onun izini süren babası ve ağbisi onu bulabilecek mi? Bulduğunda Şule, Zehra’yı koruyabilecek mi?

Adı Zehra, şimdiden Cumartesi akşamlarının fenomen dizisi olmaya aday. Bunu twitter’da yapılan pek çok yorumdan da görebiliyoruz.

Oyunculuklara yapılan övgülerin yanı sıra dizinin müziklerine de övgüler gelmeye devam ediyor.

Dizi başlamadan önce Zeynep Çamcı ve Alican Yücesoy da twitter’da diziye dikkat çekmek için videolar paylaştılar. Aşağıda sizler için iki oyuncunun yayınladığı videoları da ekledik.

Twitter’da diziyle ilgili izleyicilerin yaptığı bazı yorumları da görebilirsiniz. Bakın izleyiciler diziye ne gibi yorumlar yapmışlar…