Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Zehra’nın şarkısı söyleyen isim merak konusu oldu! Kim o şarkıcı?

Adı Zehra’nın şarkısı söyleyen isim merak konusu oldu! Kim o şarkıcı?

tarafından zk zk
Fox’un Cumartesi günü ekran macerasına başlayacak dizisi Adı Zehra’nın müziklerinden detaylar geldi.

Yapımcılığını NTC Medya/Mehmet Yiğit Alp’ in üstlendiği, FOX’un merakla beklenen yeni dizisi “Adı: Zehra”, 24 Şubat Cumartesi akşamı izleyicisiyle buluşacak.

Başrollerini Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Aslan, İnanç Konukçu, Emre Kıvılcım ve Seda Güven’in paylaştığı “Adı: Zehra”nın jenerik şarkısı “Dünyam Bu Kadarmış”, Seksendört grubundan tanıdığımız Tuna Velibaşoğlu’na ait.

Önümüzdeki günlerde tüm dijital platformlardan dinleyicilerle buluşacak “Dünyam Bu Kadarmış” şarkısını geçtiğimiz yıl yayınlanan “Helal Et” albümüyle büyük beğeni toplayan Selcan Asyalı yorumluyor.

Dizinin özgün müzikleri de Tuna Velibaşoğlu, D. Bijen Rahimi ve İ. Okan Özen tarafından kurulan Müzikbaz imzasını taşıyor.

Seni Severdim, Zor Gibi, Helal Et şarkılarıyla başarılı çıkış yakalayan, güçlü sesi ve yorumuyla dikkat çeken Selcan Asyalı kimdir? 2016 yılında çıkardığı “Helal Et” adlı albümüyle müzik piyasasına adım atan Selcan Asyalı kimdir?

Selcan Asyalı; Linet ve Ebru Gündeş arası güçlü bir sesi ve müzik tarzıyla adını duyurmuştur. 1984 yılında Artvin’de doğan şarkıcı, eğitimci bir ailenin çocuğudur. Rize, Kütahya ve Ankara’da eğitim hayatını tamamlamıştır. Müzik hayatına, lise ve üniversite yıllarında çeşitli korolar ile başlamıştır. Gazi Üniversitesinden mezundur.

16 yaşındayken, lösemili çocuklar yararına Kütahya’da düzenlenen bir organizasyonda ilk kez sahneye çıkmıştır. Profesyonel olarak ise 18 yaşından beri sahnelerde yer alan Selcan Asyalı; üniversitede okuduğu yıllarda 4 yıl korolara katılarak müzik çalışmalarında bulunmuştur. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’da çeşitli sahne çalışmaları olmuştur.

Adı Zehra'nın şarkısı söyleyen isim merak konusu oldu! Kim o şarkıcı? 7