Ana sayfa Dizi Fragmanları Adım adım finale giden Alev Alev dizisinde büyük aşk!

Adım adım finale giden Alev Alev dizisinde büyük aşk!

tarafından ker_def

Adım adım finale doğru ilerlemekte olan Alev Alev dizisine veda etmeye çok yaklaşıldı… Bu sezonun başarılı projelerinden olan Alev Alev, ne yazık ki, son dönemdi izleyici ilgisinin düşmesine çare bulamadı… Dizinin hikayesi çok iyi başladığı ama son haftalarda reytingler ciddi bir düşüş sergiledi. Alev Alev dizisinde 28. bölüm final olarak belirlendi… Finale doğru gidilirken, Çiçek ile İskender arasında yaşananlar ise heyecanı artıracak ve dizinin nasıl bir final yapacağına yönelik işaretler de gelecek.

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. İskender’in Çiçek’e duygularını ifade ettiği sahnede Çiçek, duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayarak İskender’in hislerini açıklamasına engel oluyor. İskender’in ilk kez Çiçek’e aşık olduğunu açıkça dile getirmesi ise dikkat çekiyor.

ALEV ALEV’İN 24. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Bülent cinayetinin şüphelisi olarak gözaltına alınan Çiçek’i kurtarmak için herkes seferber oldu. Küsmüş olmasına rağmen Rüya, Çiçek’in yardımına koşarken Çiçek de İskender’i kurtarmak için harekete geçti. İskender’in kendisi yüzünden hapse girmesini istemeyen Çiçek, hayatını alt üst edecek bir adım atarak Atlas’ı şahitlik yapması için mahkemeye götürdü. Atlas’ı olayların tanığı olarak dinleyen mahkeme, İskender’i serbest bıraktı. Çiçek’in yalan söylediğini ve İskender’i kurtarmak için yaptıklarını Atlas’tan öğrenen Tomris, Çiçek’i evden kovdu.

Sevdiği kadını kaybetme korkusu yaşayan Ömer, Rüya’nın İzmir’e gitmesini engellemeye çalıştı. Ömer’in anlattıklarından etkilenen Rüya, kalbinin sesini dinleyerek İstanbul’da kalma kararı aldı. Hapisten çıkma umudunu giderek kaybeden Çelebi, Adnan’a Ozan’ı öldürmesi için görev verdi. Adnan, Ozan’a doğrulttuğu silahı ateşlediği sırada Ömer, Ozan’ı kurtarmak için üstüne atladı. Finalde Adnan’dan Ozan’ın öldüğünü duyan Çelebi, istediği haberi aldıktan sonra işin üstüne kalacağını ve bir daha hapishaneden çıkamayacağını düşünerek intihara teşebbüs etti. Tüm bu şoke eden gelişmelerin ardından neler olacağı şimdiden büyük bir merak konusu.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü 29 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!