Ana sayfa Dizi Fragmanları Adım Farah 26. yeni bölümde Farah ve Tahir’den Behnam’a karşı ortak mücadele

Adım Farah 26. yeni bölümde Farah ve Tahir’den Behnam’a karşı ortak mücadele

tarafından ker_def

Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı Adım Farah dizisinin 19. yeni bölümü 4 Kasım Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Gün değişikliği sonrasında birçok izleyicinin reytinglerinin nasıl geleceğini merak ettiği dizi için sıkıntılı bir süreç devam ediyor.

Fox TV’nin yurt dışı ilgisini de göz önünde bulundurarak diziyi 26. bölüme kadar sürdürmesi yönünde bir beklenti de var… Adım Farah dizisinin 18. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. İşte detaylar:

Farah’ı oğluyla birlikte yaşadığı yerden kurtarmaya kararlı olan Tahir, Behnam’ın kasada tuttuğu görüntüyü alabilmek için sürpriz bir ismin yardımına ihtiyaç duyar.

Kerimşah’ı Tahir’e karşı dolduran Behnam’a ise Farah’ın tepkisiz kalmaya hiç niyeti yoktur.

İran’dan gelen büyük amca Mahmoud Azadi’nin gelişi tüm dengeleri değiştirir. Yalnızca Farah değil Azadi ailesi de bu durumdan etkilenir ve Behnam iplerin elinde olduğunu Mahmoud amcasına kanıtlamak ister.

Görevine geri dönüp kardeşini bulmak için harekete geçen Mehmet’i, emniyette kötü bir sürpriz beklemektedir.
Kasadaki görüntüyü geri almaya çok yaklaşan Tahir beklenmedik bir durumla karşılaşırken, Farah da Behnam’ın evlilik sürpriziyle köşeye sıkışır.

Ancak birbirlerinin aşkından güç alan Farah ve Tahir’in bu sefer Behnam’ın kazanmasına izin vermeye hiç niyetleri yoktur.