Ana sayfa Dizi Fragmanları Adım Farah dizisi hayranlarını 4. yeni bölüm heyecanı sardı, önemli gelişmeler olacak

Adım Farah dizisi hayranlarını 4. yeni bölüm heyecanı sardı, önemli gelişmeler olacak

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında 2023 yılının iyi çıkış yapan dizilerinden olan Adım Farah, çarşamba akşamları da güçlü bir izleyici desteği buldu.

Sosyal medyada da dikkat çeken bir etkileşim dalgası oluşturan dizinin, reytinglerinin de iyi gelmeye devam etmesi ekip adına önemli bir motivasyon kaynağı oldu. Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin başrolündeki dizinin heyecanlı sahneleri 4. bölümde de birçok izleyiciyi ekran başında tutacak gibi gözüküyor.

Adım Farah dizisi hayranlarını 4. yeni bölüm heyecanı sardı, önemli gelişmeler olacak 8

Tahir önemli riskler alacak ve Farah ile de biraz yakınlaşacak. Adım Farah dizisinde aksiyon bol ve heyecanlı sahnelerle dolu bir 4. bölüm geliyor. Dizinin 4. yeni bölümünü 22 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’da Fox TV’de izleyebilirsiniz. İşte yeni bölümde yaşanacak gelişmelerle ilgili tüm detaylar:

Tahir’in Farah’ın yerine tetiği çekmesi Aga ve Tahir arasında çok yeni bir soruna yol açar. Hısımlık bitmiş, hasımlık mı başlamıştır? Aga, Tahir’e emrine karşılık gelmenin bedelini ağır ödetecektir.

Adım Farah dizisi hayranlarını 4. yeni bölüm heyecanı sardı, önemli gelişmeler olacak 9

Farah’ın hayatta kalmak için Tahir’den başka güvenecek kimsesi kalmamıştır. Tahir, Farah’ı ve Kerimşah’ı korurken, Kerimşah’ın Mehmet’e her şeyi anlattığından ikisinin de haberi yoktur. Farah, Mehmet’in Kerimşah’la konuştuğunu öğrenince, oğlundan uzak durması için onu uyarır.

Bu sırada Mehmet; Farah’a, güvendiği Tahir’in geçmişini kanıtlarla anlatacak ve kendisi için en doğru kararı vermesini isteyecektir.