Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi her yeni bölümde izleyicinin gözünde daha da büyüyor, daha da çok kalpleri çalıyor!

Adım Farah dizisi her yeni bölümde izleyicinin gözünde daha da büyüyor, daha da çok kalpleri çalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisini heyecanla bekleyenlerin her yeni bölümü de büyük merak içinde seyretmeleri ve çarşamba akşamlarını iple çekmeleri artık normal bir durum haline geldi. Engin Akyürek ile Demet Özdemir hayranları yeni diziye adeta hayran kaldı. Adım Farah sadece hikayesi ve oyunculuk kalitesi ile öne çıkmıyor, o kadar sürükleyici bir kurgu yapılmış ki, izleyiciler bölümün nasıl başlayıp da nasıl bittiğini anlamıyor.

Demet Özdemir’in ilk bölümde abartılı bir performans sergilediği yönündeki eleştiriler de ikinci ve üçüncü bölümün ardından kesildi. Engin Akyürek ve Fırat Tanış zaten oyunculuk konusunda adeta sektöre yeni adım atanlara ders veren bir çizgide ilerliyor.

Mustafa Avkıran ile Ali Sürmeli de ustalıklarını bu dizide de yansıtıyor. Heyecanın hiç bitmediği hikaye düzeni, bir de gerilim ile süslenince ortaya sürükleyici bir dizi çıkmış durumda. Reytinglerin de iyi gelmesi ile birlikte Adım Farah dizisi her yeni bölümde bir adım daha güçleniyor. Dizinin daha üçüncü bölümde milyonlarca izleyicinin kalbine girdiğini sosyal medyadaki güçlü etkileşimden bile anlayabilirsiniz.

Adım Farah dizisi her yeni bölümde izleyicinin gözünde daha da büyüyor, daha da çok kalpleri çalıyor! 7

Çok kaliteli bir dizi olduğu değerlendirmesi yapan izleyiciler, klasik bir Türk dizisinden çok daha heyecanlı ve iyi bir kurgu olduğunu belirtirken, Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin de iyi bir uyum sağlaması bu başarının en önemli nedenlerinden birisi oldu.

Adım Farah dizisine yurt dışından gösterilen çok büyük bir ilgi olduğunu ve dizinin farklı ülkelerdeki birçok Türk dizisi hayranını kendisine çektiğini de söyleyelim.

4. yeni bölümü 22 Mart’ta yayınlanacak olan diziyi sabırsızlıkla bekleyenler, yeni bölüm fragmanın da çok heyecanlı ve merakı artırdığını belirten yorumlar yapıyor.