Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz, haber spikerliği rolüne kendisini kaptırdı!

Burak Deniz, haber spikerliği rolüne kendisini kaptırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz, yeni dizisi Bambaşka Biri ile yeniden televizyon ekranına dönüş yapıyor. Hande Erçel ile ikinci kez bir projede başrolde buluşan ünlü oyuncu, Türkiye’nin ünlü haber spikerlerinden Kenen Öztürk karakterini canlandırıyor.

Haber spikeri karakterine hemen alışan Burak Deniz, sosyal medyada da esprili mesajlarla ile karşılaşıyor. Bu mesajlardan birisi de haber spikeri Emre Buga’dan geldi…

11 Eylül Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Bambaşka Biri dizisinin tanıtımları izleyicileri etkilemeyi başardı. Hayatını haber sunuculuğu yaparak kazanan Emre Buga da “Şükür aynı saatlerde yayında değiliz. Yakışır” notu ile Burak Deniz’e esprili bir gönderme yaptı.

Burak Deniz, haber spikerliği rolüne kendisini kaptırdı! 7

Burak Deniz de yeni rolüne kendisini kaptırmış olacak ki, “İşini elinden alacağım” diyerek bir başka esprili mesaj ile yanıt verdi.

Bambaşka Biri dizisini heyecanla bekleyenler sosyal medyada güçlü etkileşimler oluşturuyor. Hande Erçel ve Burak Deniz ikilisi daha önce de romantik komedi dizisi Aşk Laftan Anlamaz’da başrolde yer almıştı. İkilinin hayranları yeni projeyi de sahiplendi ve dizinin iyi sonuçlar alması bekleniyor.

Burak Deniz, dizide Türkiye’nin en ünlü haber spikerlerinden Kenan Öztürk’ü canlandırıyor. Kenan, İstanbul’da işlenen bir cinayetin soruşturmasında, Savcı Leyla’yla kendini bir maceranın içinde bulur.

İlk görüşte hoşlandığı bu güzel kadın Kenan’ı çok etkilemiştir. Ne var ki gizemli olayların ekseninde sürekli bir araya gelen ikiliyi zor bir sınav beklemektedir.