Adını Feriha Koydum dizisinden bir büyük başarı daha geldi!

22 Nisan 2018 Pazar, 17:41
Adını Feriha Koydum dizisinden bir büyük başarı daha geldi!
Ece Er / Televizyon Gazetesi

Adını Feriha Koydum Dizisi Ekvator Televizyonunda Yayına Başlıyor

Gerçek bir Efsaneye dönüşen Adını Feriha Koydum dizisi 2011 yılından beri Türkiye’nin dünyaya en çok sattığı dizi oldu.

Dizinin bitmesine rağmen giderek artan hayran kitlesi ülke televizyonlarının diziye olan talebini artırıyor. Bu büyülü yükselişin tek sebebi Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un dizideki inandırıcı oyunlarıdır.

Her iki oyuncunun da toy dönemi olan bu dizi, gerçekçi oyun ile her seyredeni kendine hayran bırakıyor.

Şimdi Ekvator Tv kanalı Adını Feriha Koydum dizisini İspanyolca adı ile “El Secreto De Feriha” adı ile diziyi yayına alacak. TC Mi Canal AFK dizisini İspanyolca dublaj ile izleyenlere sunmak üzere reklamlarını döndürmeye başladı.

Bu dizinin sonrasında Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy hayranlarının dünyada yaptıkları “Tekrar Birlikte Yeni Proje Haz-Cag” TTsine bu yayının tesadüf etmesi İlahi bir işaret mi?

Her neyse Ekvatorlu izleyiciler kendi kanallarında artık Hazal ve Çağatay’ı izleyebilecekler.

Darısı yeni projenin başına!

Türkiye saati ile 21:00 de 28/4/2018 tarihinde yapımcılara muhteşem ikilinin bir projede bir araya gelmesini istediklerini dile getirecekler. Üç dilde, üç etiketle girdikleri bu mücadelede desteklerinizi bu güzel yüreklerden eksik etmeyeceğinizi umuyorum.

ADINI FERİHA KOYDUM TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ABD-EEUU

Los Angeles:11:00 hs

Chicago:13:00 hs

New York, Massc. Miami: 14:00 hs

Guetemala, Honduras, Kosta Rika:12:00 hs

Meksika, Colombia, Egvador, Peru, Panama: 13:00 hs

Paraguay, Venezüella, Puerto Rico, Bolivia, Dominik: 14:00 hs

Argantin, Şili, Uruguay, Paraguay: 15:00 hs

Brezilya:16:00 hs

Sırbistan, Hırvatistan, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Bosna-Hersek, Almanya, İtalya, Fransa, Arnavutluk: 20:00 hs

Türkiye, Suudi Arabistan, Rusya, İspanya, Yunanistan, Katalonya :21:00 hs

Türkiye saati ile 21:00 olacak bu buluşmaya destek vermenizi bekliyorlar.

Hayatta amacınıza ulaşmanız dileği ile…

eceer6@gmail.com
twitter.com/eceer6
facebook.com/eceeryazilari
facebook.com/dizisin
facebook.com/EceERFanClub

adını feriha koydum haberleri için

çağatay ulusoy haberleri için