Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’i izleyenleri ağlatıyorlar ama kamera arkasında çok eğleniyorlar!

Sen Anlat Karadeniz’i izleyenleri ağlatıyorlar ama kamera arkasında çok eğleniyorlar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin Çarşamba akşamlarına damgasını vuran dizisi Sen Anlat Karadeniz, Trabzon’da ve Karadeniz’in belirli yerlerinde çekiliyor.

Malum, Karadeniz’in zorlu iklim koşullarında, yaylalarda, yağmur altında, soğukta yapılan çekimler, set ekibi ve oyuncular için de zaman zaman zorlu geçiyor.

Ekrana geldiği günden beri büyük bir ilgiyle takip edilen diziyi izleyenler, her hafta Nefes’in başına gelenler, yaşanan olaylar nedeniyle gözyaşlarını tutamıyor. Kimi zaman keyifli sahnelerin de yer aldığı dizi, genel olarak dram ağırlıklı yapısıyla, ekran başındakileri hüzünlendiriyor.

Sen Anlat Karadeniz'i izleyenleri ağlatıyorlar ama kamera arkasında çok eğleniyorlar! 9

Kamera önünde başarılı bir iş çıkaran oyuncuların performansları ise göz dolduruyor. Nefes’i oynayan İrem Helvacıoğlu, Tahir’i oynayan Ulaş Tuna Astepe, Mustafa’yı oynayan Sinan Tuzcu, Asiye’yi oynayan Öykü Gürman, dizinin kötü ve nefret edilen karakteri Vedat’ı oynayan Mehmet Ali Nuroğlu gibi oyuncular, kamera önünde her ne kadar gergin anlar yaşatsalar da izleyenlere, kamera arkasındaki dostlukları ve set aralarındaki sohbetleri görülmeye değer.

Sen Anlat Karadeniz'i izleyenleri ağlatıyorlar ama kamera arkasında çok eğleniyorlar! 10

Gittikleri hemen her yerde büyük ilgi odağı olan oyuncuları sette de sürpriz misafirler bekliyor zaman zaman. Seti gelen izleyiciler, oyuncuları görmek için bekliyorlar.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Yönetmen koltuğunda Osman Sınav’ın oturduğu dizi, Trabzon Vakfıkebir’de çekiliyor. Aynı zamanda Ordu’nun sınırları içerisindeki bazı yerlerde, ayrıca Trabzon’daki Kiraz, Lapazan, Mavura gibi yaylaların yanı sıra Mızraklı Su, Çatma Obası gibi yerler çekim alanı olarak kullanılıyor.

Sen Anlat Karadeniz'i izleyenleri ağlatıyorlar ama kamera arkasında çok eğleniyorlar! 11

Sümela Manastırı, Çal Mağarası, Ayasofya Müzesi gibi alanların zaman zaman kullanıldığı dizide Vakfıkebir ilçesindeki Soğuksu Mahallesi de set alanı olarak kullanılıyor. Dizinin bazı bölümlerinde de Sürmene’yi görüyoruz. Dizide yer alan konak ise, Sürmene Kastel de bulunan Memiş Ağa Konağı‘dır.

İşte dizinin kamera arkasından keyifli anlar: