Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisi tv8’de nasıl gidiyor, umut var mı yok mu?

Adını Sen Koy dizisi tv8’de nasıl gidiyor, umut var mı yok mu?

tarafından ker_def

Star TV’nin 3 hafta önce 390. bölümüyle final yaptırdığı Adını Sen Koy dizisi hafta başından bu yana tv8 ekranında izleyicilerle buluşmaya başladı. 18.30’da ekrana gelen dizinin tv8’e neler katacağı merakla bekleniyor. Reyting konusunda çok büyük bir adım atamadığı sonuçlardan anlaşılmakta.

Eski izleyicisini kaybeden günlük dizi, tv8 ekranında Star TV’dekinden daha düşük bir reytingle yayın hayatını sürdürüyor. Pazartesi ve Salı günlerinin reytingleri hiç de tatmin edici gözükmüyor. Ancak Adını Sen Koy’un en önemli şansı tv8’in dizi izleyicilerini kazanmak için günlük bir diziye duyduğu ihtiyacı karşılayacak olması. Yani reytingleri düşük seyretse de Acun Ilıcalı, dizinin arkasında duracaktır.

Dizinin oyuncularının ise final ile bozulan moralleri, tv8’e geçiş ile yerine geldi. Şimdi diziyi uzun ömürlü yapmak için ellerinden geleni ortaya döküyorlar.

Başrol oyuncuları Deniz Durmaz ve Cenk Torun, aralarında güzel bir uyum yakaladıklarını belirtti.

Adını Sen Koy dizisi tv8'de nasıl gidiyor, umut var mı yok mu? 7

Dizide ‘Azize’ karakterini canlandıran Deniz Durmaz, yeni sezon için çok heyecanlı olduğunu dile getirerek, “Yeni kanalımızda çok mutluyuz ve umutluyuz. Bizi yalnız bırakmayan seyircilere teşekkür ederiz” dedi.