Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Kerem ve Ayşe’den büyük itiraf!

Afili Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Kerem ve Ayşe’den büyük itiraf!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yeni dizisi Afili Aşk, 3 Temmuz Çarşamba akşamı izleyicilerle 4. bölümüyle buluşacak. Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı dizi çok beğenildi. Sosyal medyada büyük yansıması oldu. Kerem ve Ayşe karakterlerin en çok konuşulan karakterler oldular. Reytinglerde de başarısını kanıtlayan Afili Aşk, 4. bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz. İhanet haberleri ortalığı karıştırıyor! Kerem ve Ayşe oynadıkları evlilik oyununu itiraf etmek zorunda kalıyor!

Afili Aşk 3 Temmuz Çarşamba yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında Kerem’in ihanet haberleri kısa sürede yayılmaya başlıyor. Haberi duyan Ayşe’nin ağabeyleri küplere biniyor. Söyledikleri yalanla başları derde giren Kerem ve Ayşe bu yalanı devam ettiremiyor. Kerem’in daha ilk günden Ayşe’yi aldattığını duyan Muhsin ise ondan duyacağı itirafla şoka giriyor. 

Kerem ve Ayşe gerçekleri itiraf etmeye karar veriyor! Peki şimdi ne olacak? Bu evlilik oyunu nasıl son bulacak? Ayşe ve Kerem cephesi bu duruma nasıl tepkiler verecek?

Afili Aşk yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!