Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk 4. bölüm fragmanlarına izleyicilerden ilginç yorumlar!

Afili Aşk 4. bölüm fragmanlarına izleyicilerden ilginç yorumlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afili Aşk dizisi 4. yeni bölümüyle 3 Temmuz Çarşamba akşamı izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünden iki fragman yayınlandı. Fragmanlarla ilgili izleyicileri bazı notları da dikkat çekiyor.

Öncelikle dizinin 4.bölümünde neler olacağına ve fragmanlara bakalım. Sonrasında izleyici mesajlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Afili Aşk 3 Temmuz Çarşamba yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında Kerem’in ihanet haberleri kısa sürede yayılmaya başlıyor. Haberi duyan Ayşe’nin ağabeyleri küplere biniyor. Söyledikleri yalanla başları derde giren Kerem ve Ayşe bu yalanı devam ettiremiyor.

Afili Aşk 4. bölüm 1. fragmanı:

Kerem’in daha ilk günden Ayşe’yi aldattığını duyan Muhsin ise ondan duyacağı itirafla şoka giriyor.

Kerem ve Ayşe gerçekleri itiraf etmeye karar veriyor! Peki şimdi ne olacak? Bu evlilik oyunu nasıl son bulacak? Ayşe ve Kerem cephesi bu duruma nasıl tepkiler verecek?

Kerem, Ayşe’yi sinirlendirmek için canla başla uğraşır. Fakat Ayşe tavrından ödün vermez. Evin ilaçlanması sonucunda bir gece dışarda kalmak zorunda kalan ikili Ayşe’nin ailesinden onlarda kalmaları yönünde baskı görür. Kerem her ne kadar orada kalmak istemese de bu davete evet demek zorunda kalır. Aynı odada kalan Ayşe ve Kerem sırlarını saklayabilecek mi?

Afili Aşk 4. bölüm 2. fragmanı:

İzleyici yorumlarında neler var?

Afili Aşk hayranları dizinin yeni bölümünü sabırsızlıkla beklediklerini belirten yorumlarda bulundu.

Yine çok gülünecek sahneler olduğunu belirten izleyiciler, “Neden Kerem her bölümde bir yere kaçıyor?” diye sormakta…

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in oyunculuklarına ve başarılı uyumlarına yönelik de çok fazla övgü mesajı var.

“Çağlar çok tatlı, Burcu da çok tatlı aradaki uyumları bile çok güzel #AyKer” diye yazan bir takipçi çok sayıda beğeni toplamış.

İzleyiciler en çok da dizinin tamamının youtube kanalından paylaşılması isteğini dile getirmekte.

Bir takipçi ise Aşk Yeniden dizisinden sonra aynı heyecanı Afili Aşk’ta bulduğunu belirtiyor.

Kerem’in itirafı merak ediliyor. Acaba gerçekten doğruları mı söyleyecek? İzleyici 4. bölümde en çok da bu sorunun yanıtını merak ediyor.