Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ebru Şahin’in güzellik sırrı kahve telvesinde saklı!

Ebru Şahin’in güzellik sırrı kahve telvesinde saklı!

tarafından zk zk

Hercai dizisi, atv’de ilk yayınlandığı günden 12. bölümle sezon finali yapana kadar izleyiciyi çok etkileyen bir dizi oldu ve reytinglerde hızlı yükselip zirveye oturmasıyla da dikkat çekti.

Dizide Miran’ı oynayan Akın Akınözü ve Reyyan’ı oynayan Ebru Şahin’in ekran uyumunun da tutmasıyla, dizi bir anda büyük bir ilgi çekti.

Daha önce İstanbullu Gelin ve Yasak Elma dizilerinde izleyici karşısına çıkan Ebru Şahin, bir anda gündeme oturan ve dikkat çeken bir isim oldu.

Şahin, geçtiğimiz günlerde Cosmopolitan dergisine bir röportaj verdi. Dizinin Mardin’de çekilmesi nedeniyle farklı bir hayat deneyimi yaşadığını vurgulayan oyuncu “Evini, arkadaşlarını, ailesini ve de alışkanlıklarını İstanbul’da bırakmış insanlar olarak farklı bir coğrafyada başka bir hayat yaşıyoruz, öğreniyoruz, gelişiyoruz. Küçüklüğümden beri spor yapmaya alışkın biri olarak Mardin beni en çok bu anlamda zorladı çünkü kadınların fazla bir imkanı yok. Rahatlamak için koşuya çıkıyor ya da meditasyon yapıyorum” diye konuştu.

Ebru Şahin'in güzellik sırrı kahve telvesinde saklı! 7

Mardin’de yaşamaya başlatıktan sonra kişisel bakımı ile ilgili ritüellerinin de değiştiğini ifade eden oyuncu, Mardin’in havası çok kuru olduğu için cildini güneşten korumaya yönelik bir takım farklı bakımlar uygulamaya başladığını anlattı.

“Yorgun hissettiğimde kahve telvesiyle maske yapıyorum. Ayda bir detoks yapıyordum ve protein-karbonhidrat dengesine dikkat ediyordum, fakat şimdi pek dikkat edemiyorum. Dolabımda en çok limon ve avokado vardır” açıklamasını yaptı.