Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’den şöhrete kapılanlara kapak olacak sözler!

Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’den şöhrete kapılanlara kapak olacak sözler!

tarafından zk zk

atv’de 12. bölümüyle sezon arası veren Hercai dizisi, Ebru Şahin’in oyunculuk kariyerinde önemli bir yer tutuyor.

İstanbullu Gelin dizisindeki Burcu karakterinden sonra ters köşe yaparak Yasak Elma dizisinde Hira karakteriyle izleyenleri şaşırtmıştı.

Ancak Ebru Şahin’in büyük kitlelerin sevgisini kazanmasını sağlayan dizi Hercai oldu.

Çekimleri Mardin’de yapılan diziyle birlikte Ebru Şahin, sosyal medyada da hayran sayısını çoğalttı.

Şahin, geçtiğimiz günlerde Cosmopolitan dergisine samimi açıklamalarda bulundu.

“Gerçekliğine inanmadığım bir şeyin içinde bulunmayı sevmiyorum” açıklamasını yapan Oyuncu, Hercai’nin hikayesinin gerçeklik hissi verdiği için sahiplenmesine sebep olduğunu anlatıyor.

“Tamamen farklı büyüdüğüm bir kızı oynamak, senaryo da olsa maalesef yaşanmışlığını bildiğimiz hikayelerdeki kadınların kalbi, gözü, duruşu ve sesi olabilmek benim için çok anlamlı. Özellikle gerçek hayatta bu gibi hikayeleri yaşayan ya da şahit olan kadınlarımızdan aldığım mesajlar beni çok duygulandırıyor” ifadesini kullanan Ebru Şahin,
diziyle birlikte kazandığı şöhretin de kendisini değiştirmemesi için çabaladığı sözlerinden belli oluyor.

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'den şöhrete kapılanlara kapak olacak sözler! 7

Şahin, insanların ilgisinin çok kıymetli olduğunu anlatarak, herkes gibi işini yaptığını söyleyerek şu açıklamayı yapıyor:

“İnsanların yanımıza geldiklerinde gözlerinde beliren o ışık ve bu kadar fazla kişi tarafından sevilip takdir ediliyor olmak bizim için çok değerli. Şöhret kısmına gelecek olursak… Nasıl insanlar sabah kalkıp işine gidiyorsa, bu da aynı aslında, bizim de işimiz bu. Bu yüzden kendimizi herkesten farklı bir yere koymamız ve üstün ilan etmemiz bana doğru gelmiyor. Birilerinin sevgisine basarak değil, onların elini tutarak yükselmek çok daha keyifli ve samimi. İşin büyüsü işin kendisinde. Onun dışında bir yanılsamaya kapılmamak gerekiyor.”