Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisi hakkında mutlaka bilmeniz gereken bir detay var!

Afili Aşk dizisi hakkında mutlaka bilmeniz gereken bir detay var!

tarafından ker_def

Afili Aşk dizisi sadece gençlere hitap etmiyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranının yeni dizileri önümüzdeki hafta bir bir başlıyor…

Kanal D’nin bu yaz için sürprizi de Afili Aşk oldu… Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’i buluşturan dizide dikkat çeken başka isimler de var. Altan Erkekli, Neşe Beykent,Ozan Dağgez, Asena Tuğal, Serkay Tütüncü, Benian Dönmez dikkat çeken diğer isimler olarak sıralanmakta…

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk ile yeni bir aşk dizisi bekleyenler, aradıklarını bulacak…Ancak dizinin gençleri ekrana çekecek özelliğinin yanı sıra aileleri de Kanal D’ye çekmek gibi bir misyonu daha var.

Dizide Çağlar Ertuğrul’un canlandırdığı Kerem ile Ozan Dağgez’in hayat verdiği Samet’in babası Muhsin Yiğiter olarak Altan Erkekli’yi izleyeceğiz.

Yılların usta ismi yeni dizi öncesi heyecanını paylaştı.

Afili Aşk dizisi hakkında mutlaka bilmeniz gereken bir detay var! 7

Erkekli, karakterini şöyle anlattı:

“Muhsin Yiğiter; soyadı gibi yiğit, çalışkan, onurlu ve iyi bir esnaf. Hayatı hep ciddiye almış dürüst bir baba. Tek düşüncesi evlatlarının da onun bu yaşam felsefesiyle devam ettirebilmesi.”

Muhsin beyin en büyük derdiği ise çok çapkın olan oğlu Kerem… İşte dizinin en çekici öğelerinden birisi de baba-oğul arasındaki bu tatlı çekişme olacak.

Ancak Altan Erkekli bir detaya daha dikkat çekiyor… Herkes gençlere hitap edecek bir yaz dizisi bekliyor ama Afili Aşk aileleri de ekrana taşıma konusunda iddialı.

Altan Erkekli, “Dizimiz gençleri olduğu kadar aile dizilerine özlem duyanları da ekran başına toplayacak” diyerek bu iddiayı ortaya koymakta.