Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin, Hercai dizisinde Reyyan olmadan önce ne zorluklar yaşadı!

Ebru Şahin, Hercai dizisinde Reyyan olmadan önce ne zorluklar yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle ilk sezonuyla buluşan Hercai dizisinin 12 bölümlük bu performansında öne çıkan iki isim vardı; Ebru Şahin ve Akın Akınözü…

Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin’in bir itirafı genç dizi oyuncuları için hayatlarının kısa sürede nasıl değişebileceğini anlatıyordu.

Önce Ebru Şahin’in oyunculuk geçmişine bir bakalım… 1994 doğumlu olan Ebru Şahin, İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’ni bitirdi.

2016 yılında Kan Parası isimli film ile ilk kez setlerde boy gösterdi.

2017 yılında Babam isimli filmde saf, temiz. Feride’nin biricik öğrencisi Nilüfer karakterine hayat veren Ebru Şahin, ilk dizi deneyimini de o yıl yaşadı.

Ebru Şahin, Hercai dizisinde Reyyan olmadan önce ne zorluklar yaşadı! 11

2017 yılında Savaşçı dizisinde 9 bölümde rol aldı ve Didem olarak ekranda kendini ilk kez gösterdi.

Ebru Şahin, Hercai dizisinde Reyyan olmadan önce ne zorluklar yaşadı! 12

Ardından İstanbullu Gelin dizisi geldi. Burcu Selimer karakteriyle yer aldığı dizide 37 bölüm boy gösteren Ebru Şahin, asıl çıkışını da bu diziyle yapmış oldu.

Ebru Şahin, Hercai dizisinde Reyyan olmadan önce ne zorluklar yaşadı! 13

2018 yılında bu sefer Yasak Elma dizisinde Hira Bozok olarak izledik. Başarılı bir oyuncu olduğunu da bu rolüyle gösteren Ebru Şahin, henüz asıl çıkışı yapamamıştı.

Ebru Şahin, Hercai dizisinde Reyyan olmadan önce ne zorluklar yaşadı! 14

O çıkış ise başrolünde yer aldığı Hercai dizisi sayesinde oldu. 2019 yılında artık şöhretin tüm nimetlerinden yararlanmaya başlayan Ebru Şahin, 3 yıl içinde ‘nereden nereye geldi’ sözünü söyletti.

Peki Ebru Şahin, bu noktaya tesadüfen mi geldi?

Bu sorunun yanıtı tabii ki de hayır…Birçok dizi oyuncusu gibi hızlı bir yükseliş sergileyen Ebru Şahin, geçmişte bunun acılarını da yaşamış.

Şu sözleri genç oyuncu adayları için ders niteliğinde:

“Belki istediğiniz gibi geçmedi belki çok çalıştınız yetmedi ama ne istiyorsanız peşini bırakmayın. Kalbiniz gitmeniz gereken yolu hep gösterir. Yıllar önce aynı stresi paylaşan ve çok şükür yılmayan biri olarak hepinize gönlünüze göre olanı diliyorum.”

Ebru Şahin, Hercai dizisinde Reyyan olmadan önce ne zorluklar yaşadı! 15