Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk dizisinde büyük rekabete hazır olun!

Afili Aşk dizisinde büyük rekabete hazır olun!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında artık Cumartesi akşamları yayınlanan Afili Aşk 35. Bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Kerem’i elde etme konusunda Ceyda ve Ayşe arasında sıkı bir rekabet başlıyor! İşte bu rekabet de diziyi bir hayli hareketlendirecek. Bu hareketlilik reyting getirir mi merakla bekleniyor.

Afili Aşk’ta ortalık iyice karışıyor! Kerem’i elde etmek için Ayşe ve Ceyda arasında inanılmaz bir yarış başlıyor. Kerem’i yeniden kazanmak için bu defa her şeyi göze alan Ayşe, sınır tanımıyor. Kerem ise kendine yeni ve sorunsuz bir hayat kurmaya çalışıyor. Afili Aşk dizisinin 35.bölümünden 2. fragmanı videoda bulabilirsiniz.

Ayşe’nin planlarının farkında olan Ceyda da boş durmuyor. Kerem’i bir kez daha Ayşe’ye kaptırmamayı kafasına koyan Ceyda bu defa sağlam adımlarla ilerliyor. Ayşe ise Kerem’in karşısına öyle bir şekilde çıkıyor ki Kerem’in aklı başından gidiyor. Peki iki kadın arasındaki bu soğuk savaş, hangi tarafın galibiyetiyle son bulacak?

Çarşamba günleri reytingleri düştüğü için gün değiştiren Afili Aşk için bunun da gözle görülür bir olumlu yansımasının olmadığı ortada. Yurt dışı satışlarında büyük beklentilerin olması nedeniyle Kanal D, Afili Aşk dizisini bir süre daha ekranda tutabilir.

Afili Aşk özetsiz yeni bölümüyle Cumartesi 20.00’de Kanal D’de!