Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisinde Cadı lakabı takıp, arkasından konuştular!

Afili Aşk dizisinde Cadı lakabı takıp, arkasından konuştular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Cadı lakabı takılan karakter Ceyda… İzleyiciler onu Cadı olarak tanımlıyor. Sosyal medyada Cadı Ceyda ifadelerini görebilirsiniz.

Zeynep Tuğçe Bayat’ın canlandırdığı Ceyda izleyiciler tarafından hiç sevilmiyor… Ceyda’ya kötü bir şey oldum mu, seyirci adeta bayram ediyor.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda “Biz romantik komedi istiyoruz, Ceyda’nın entrikalarını değil” diyerek senaristlere gönderme yapan izleyiciler, Ayşe ve Kerem’in mutluluğuna engel olabilecek her şeye karşı…

Afili Aşk dizisinde Cadı lakabı takıp, arkasından konuştular! 7

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başarılı performansı ile taçlandırdığı dizide, “Cadı Ceyda gına geldi artık, kimin gizli olayı varsa çıksın” isyanında bulunan izleyiciler, ekran başında Ayşe ve Kerem’in mutlu hallerini görüp sevinmek istiyor. Ceyda ise her seferinde tepkilerin odağı oluyor.

Ceyda şeytanlık yaptıkça izleyiciler diziden soğuyor. Ayşe ve Kerem mutlu oldukça izleyiciler ekran başında pür dikkat izliyor.

Bakalım bu durumu senaristler ne zaman kazanca çevirecek.