Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisinde Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in özel anları!

Afili Aşk dizisinde Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in özel anları!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında Çarşamba günleri yayınlanmakta olan Afili Aşk dizisi, büyük beğeni topladı. Başrollerde yer alan Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk’in uyumlu halleri de dikkatleri çekmeye devam ediyor. İki ünlü oyuncu sosyal medyada da çok konuşulanlar arasında. Kerem ve Ayşe karakteri ise sosyal medya ortamında en çok konuşulan dizi çifti durumunda.

Afili Aşk dizisinden özel görüntüler bir klipte birleştirildi. Kerem ve Ayşe için zor günler başlıyor. Ceyda, Ayşe’yle uğraşmaktan vazgeçmiyor ve planlarına bir yenisini daha ekliyor. Şirkette işe başlayan Ayşe, başına gelenlerden dolayı zor anlar yaşıyor. Öte yandan Kerem de babası Muhsin’in göz hapsinden çıkamıyor.

Aynı zamanda Yiğiterlerin evini sürpriz bir şekilde basan böceklerle gündem hızla değişir. Aile bir süreliğine evi boşaltmak zorunda kalır. Ayşe ve Kerem geceyi Ayşe’nin ailesinde geçirecektir. Kerem aile ortamında sıkıntıdan patlarken kendini bekleyen büyük sürprizden habersizdir…

Oyuncular:
Çağlar Ertuğrul (Kerem), Burcu Özberk (Ayşe), Altan Erkekli (Muhsin), Benian Dönmez (Melahat), Neşe Baykent (Yelda), Taner Rumeli (Rıza), Serkay Tütüncü (Volkan), Asena Tuğal (Hülya), Uğur Uzunel (Erkut), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda), Yılmaz Kunt (Berk), Ozan Dağgez (Samet), Güzide Arslan (Gonca), Beril Pozam (Nazmiye), Umutcan Ütebay (Sabri), Vural Ceylan (Kadir), Banu İnan (Nermin), Hira Su Yıldız (Buse)