Ana sayfa Kim Kimdir? Afili Aşk dizisinde Volkan Çekerek kimdir?

Afili Aşk dizisinde Volkan Çekerek kimdir?

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Serkay Tütüncü’nün canlandırdığı Volkan Çekerek karakterini daha yakından tanıyalım… Videoda Volkan karakterinin detaylarını bulabilirsiniz.

Volkan 20’li yaşlarda. Kerem’in bir numaralı kankası ve suç ortağıdır. Lisede başlayan arkadaşlıkları bugünlere kadar gelmiştir. İyimser, rahat, neşeli biridir. Çabuk yorulur, çalışmayı değil dinlenmeyi sever.

Zora gelince hemen vazgeçer. Rezil olmak nedir bilmez. Barda görüp yanına gittiği kızın onu terslemesi, hayat denen bu uzun yolda onun için öğretici bir deneyimdir sadece. En büyük hayali ise kendi kahve dükkanını açmaktır.

Oyuncular:
Çağlar Ertuğrul (Kerem), Burcu Özberk (Ayşe), Altan Erkekli (Muhsin), Benian Dönmez (Melahat), Neşe Baykent (Yelda), Taner Rumeli (Rıza), Serkay Tütüncü (Volkan), Asena Tuğal (Hülya), Uğur Uzunel (Erkut), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda), Yılmaz Kunt (Berk), Ozan Dağgez (Samet), Güzide Arslan (Gonca), Beril Pozam (Nazmiye), Umutcan Ütebay (Sabri), Vural Ceylan (Kadir), Banu İnan (Nermin), Hira Su Yıldız (Buse)