Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisini kurtarma planı devrede, yeni taktik ortaya çıktı!

Afili Aşk dizisini kurtarma planı devrede, yeni taktik ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Afili Aşk dizisini kurtarmak için senaryo sil baştan! Afili Aşk dizisini kurtarmak için Kerem ve Ayşe’yi ayırdılar! Aslında dizide bu aksiyonun yaşanmanın ana sebebi artık izleyicilerin Afili Aşk dizisine o kadar da ilgi göstermemesi. Çarşamba akşamları rakip kanallardaki dram projelerinin karşısında bir komedi yapımının şansı az. Reytinglerde de zaten bu durum gözüküyor ve Afili Aşk uzun bir süredir düşüş grafiği sergiliyor.Dizi için finale yürüyor desek yanlış olmayacak.

İşte bu noktada Afili Aşk’a dram özelliği de katmak gerekiyor. Bu noktada da akla gelen tek mantıklı şey 2 aşığı ayırmak ve bu ayrılık üzerine de dram sahneleri yazmak. Afili Aşk’ın 31. bölüm framganında da buna yönelik sahneler göreceksiniz.

Afili Aşk dizisini kurtarma planı devrede, yeni taktik ortaya çıktı! 7

Komedi dizisi Afili Aşk’ta Kerem ve Ayşe’nin ayrı hallerini biraz da dram içerikleri ile görmeye başlayacak. Bakalım bu taktik diziyi kurtarabilecek mi?

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’i başrolde buluşturan Afili Aşk’ın 31. bölüm fragmanı:

Afili Aşk 31.bölümde başka neler yaşanacak? Kerem’den boşanan Ayşe’ye görücü geliyor!

Afili Aşk 29 Ocak Çarşamba yayınlanacak olan yeni bölümde Ayşe ve Kerem arasında ipler geriliyor. Mahkemeden çıkan karar sonucu boşanan ikili artık yollarını ayırıyor. İş ortaklıkları devam eden ikili arasında şimdi de başka sorunlar çıkıyor.

Modamu’nun yüzü olan Ayşe, şirkete gelmeye devam ediyor. Bu durumdan rahatsız olan Kerem ise onunla yaptıkları sözleşmeyi fesh etme kararı alıyor. İşten ayrılmayacağını söyleyen Ayşe ise kısasa kısas yapıyor ve liderlik savaşları başlıyor.

Peki Ayşe’ye görücü geleceğini duyan Kerem ne yapacak?

Afili Aşk yeni bölümüyle 29 Ocak Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!