Ana sayfa Güncel Haberler Leyla Lydia Tuğutlu’dan moral veren paylaşım!

Leyla Lydia Tuğutlu’dan moral veren paylaşım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Geçtiğimiz sezon Kızım dizisinde başrolde yer alan ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu karantina günlerinde takipçilerine moral verdi. Başarılı performansı ile Kızım dizisiyle büyük çıkış yapan oyuncu, neredeyse 1 yıldır başka bir projede görünmedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle kendisini evinde karantinaya alan Tuğutlu, ev halini paylaştı. Oyuncu, “Güneşi görünce biraz olsun moral oldu. Bugünleri hep birlikte atlatacağız hepinize sağlıklı bir hafta diliyorum” diyerek takipçilerine moral vermiş oldu.

Leyla Lydia Tuğutlu'dan moral veren paylaşım! 7

Takipçileri de ünlü oyuncuya bu zorlu günlerde kendisine iyi bakmasını belirten yorumlar yaptı. Güzelliği ve doğallığı ile de dikkat çeken oyuncu, takipçilerinden 120 binin üzerinde beğeni aldı.

2008 yılında Es Es dizisiyle ekran kariyerine başlayan ünlü oyuncu, Karadayı dizisindeki Songül Kara karakteri ile büyük beğeni toplamıştı.Kiralık Aşk’ta İz ve Tatlı İntikam’da ise Pelin karakterlerine hayat verdi.Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisini yanı sıra Kızım dizisinde de başarılı performansı ile kariyerini geliştirdi.