Ana sayfa Dizi Arşivi Afili Aşk | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Afili Aşk | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Başrollerini Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un paylaştığı ‘Afili Aşk’ eğlenceli hikayesiyle yaz dizisi olarak Kanal D ekranlarından milyonlara ulaştı. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul, dizideki uyumlarıyla tam puan aldı. İki ünlü oyuncu da bu yapım sayesinde hem popülerliklerini hem de hayran kitlelerini artırdı.

İlk bölümleri reytinglerde zirveye oturan ‘Afili Aşk’ dizisi sonrasında beklenen ilginin altında kaldı. Bir ara Kanal D’nin standartlarına göre çok aşağılara düşen reytingler nedeniyle zor günler yaşayan Afili Aşk, yurt dışı satışlarının yüksek olması nedeniyle 38 bölüm sürdürüldü. Altın Kelebek ‘En İyi Romantik Komedi’ ödülünü kazanan ‘Afili Aşk’ dizisi akıllarda iz bıraktı.

Afili Aşk | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: Kanal D

Yapımcı: ARC Film

Türü: Romantik-Komedi

Yayın Tarihi: 12 Haziran 2019

Bitiş Tarihi: 19 Mart 2020

Sezon Sayısı: 1

Mekan: İstanbul

Bölüm sayısı: 38

Süresi: 120 dakika

Müzik: Aslı Demirer, Safa Handem

Başrol: Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk

Oyuncular: Altan Erkekli, Benian Dönmez, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Uğur Uzunel, Serkay Tütüncü, Asena Tuğal, Ozan Dağgez, Zeynep Tuğçe Bayat,

Yılmaz Kunt, Güzide Arslan

Senarist: Barış Erdoğan, İlker Arslan, Okşan Tavashoğlu, Kübra Sütün

Yönetmen: Serdar Gözelekli

TÜM HABERLER

‘Afili Aşk’ dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Dizinin tüm haberlerini okumak için lütfen tıklayınız…

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: https://twitter.com/afiliask

Facebook: https://www.facebook.com/afiliask/

Instagram: https://www.instagram.com/afiliask/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCTX9c3ahIac0gomdesg_XdA

Resmi internet sayfası: https://www.kanald.com.tr/afili-ask

HİKAYESİ

Kerem, İstanbul’un çok eski tekstilcilerinden olan Yiğiter ailesinin yakışıklı ve çapkın oğludur. Yaratıcı zekasıyla zamana yenik düşmek üzere olan aile şirketini bir start – up çalışmasıyla sektörün lideri haline getirmiştir. Getirmiştir ama babası Muhsin’in gözünde adam olamamıştır. Çünkü Kerem yiyip içip, gezip tozup, her çiçekten bal alma şiarıyla hayatını yaşayan biridir.

Keremlerin atölyesinde işçi olarak çalışan Ayşe de biri despot, diğeri hayırsız iki ağabeyi kontrolünde renksiz, tatsız bir hayat yaşayan zeki, güzel ve kalbi iyilik dolu bir kızdır. Tek umudu, bir süredir sevgili olduğu Berk ile evlenmek ve bu hayatı geride bırakmaktır. Ancak ağabeyleri onu mahallenin zengin çocuğu Sabri ile evlendirmek isteyince Ayşe, Berk’e bir an önce evlenmeleri gerektiğini söyler. Bunu duyan Berk ortadan kaybolur.

Afili Aşk | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

Kendi halinde, saf ve iyi yürekli bir mahalle kızıyken hem ailesi, hem de aşk hayatından darbe üzerine darbe yiyen Ayşe, hayatında ilk kez kendisi için bir şey yapmaya karar verir. Bu kararı vermesinde en büyük etken olan Kerem, aynı zamanda Ayşe’nin kurbanı olacağından habersizdir. Ayşe, Kerem ve kendisini ömür boyu birbirine bağlayacak hamleyi yaparak oyunun kurucusu olur ancak bu oyun ikisinin de içinden çıkamayacağı şekilde ayaklarına dolanacaktır.

MEKANLAR

Afili Aşk dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleşti. Muhsin Yiğiter ve ailesinin kaldığı villa, Kanlıca’da yer alıyodu. Dizinin stüdyosu ise İTÜ Teknokent’e kurulmuştu.

KARAKTERLER

Çağlar Ertuğrul-Kerem

Burcu Özberk-Ayşe

Altan Erkekli-Muhsin

Benian Dönmez-Melahat

Neşe Baykent-Yelda

Taner Rumeli-Rıza

Uğur Uzunel-Erkut

Serkay Tütüncü-Volkan

Asena Tuğal-Hülya

Ozan Dağgez-Samet

Zeynep Tuğçe Bayat-Ceyda

Yılmaz Kunt-Berk

Güzide Arslan-Gonca

Beril Pozam-Nazmiye

Umutcan Ütebay-Sabri

Vural Ceylan-Kadir

Banu İnan-Nermin

Hira Su Yıldız-Buse

YURT DIŞI ETKİSİ

Afili Aşk dizisinin 38 bölüm sürmesinin altında yurt dışı satışları yatıyor. Dizi, reytinglerinin düşüklüğü nedeniyle daha erken bitirilebilirdi. Ancak yurt dışı satışları için büyük beklenti olması nedeniyle 38 bölüm sürmesi sağlandı. Dizi zaten internet üzerinden izleyen Arap hayranlar tarafından bir hayli beğenilmekteydi. Afili Aşk’ın Ortadoğu’ya satışının gerçekleşmesi sürpriz olmadı. İlk olarak Arap ülkelerinin yanı sıra Gürcistan’a satılan Afili Aşk, toplamda 40’tan fazla ülke tarafından satın alındı.

Afili Aşk | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

ETKİLEYİCİ SAHNELER

‘Afili Aşk’ dizisinde birçok etkileyici sahne bulunuyor. Dizinin hayranları halen bu sahneleri youtube üzerinden izlemeye devam ediyor.

İşte en çok konuşulan sahneler…

Kerem Ayşe’yi gözüne kestiriyor…

Ayşe ve Kerem aşklarını ilan etti.

‘Afili Aşk’ın şarkısı da ses getirmişti

‘Afili Aşk’ın finalinde mutlu son… Kerem ve Ayşe nikah masasına oturdu…

JENERİK MÜZİĞİ

‘Afili Aşk’ dizisinin eğlenceli jenerik müziği Aslı Demirer ve Safa Handem’e ait.

TÜM BÖLÜMLER

Afili Aşk dizisinin tüm bölümlerini Kanal D’nin resmi internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca dizi için youtube ortamında resmi bir kanal da açıldı. Bu kanal üzerinden fragmanları, etkileyici sahneleri, özel müzikli klipleri ve kamera arkası görüntülerini izleyebilirsiniz.