Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kimse Bilmez’in Pilot’u Burak Serdar Şanal’ın yeni projesi kaçmaz!

Kimse Bilmez’in Pilot’u Burak Serdar Şanal’ın yeni projesi kaçmaz!

tarafından ker_def

2019 yılında atv ekranında yayınlanan ve beğeni toplayan Kimse Bilmez isimli dizide Burak Serdar Şanal, Pilot karakteri ile dikkatleri çekmişti. Dizi Aralık ayında izleyicilere veda etti ama Pilot karakteri de akıllara çoktan yazıldı.

Burak Serdar Şanal, bu sefer yeni bir rolle TRT1 ekranına geliyor. Ünlü oyuncu, Aslıhan Güner ile başrolde yer aldığı Hanımağanın Gelinleri isimli film ile 31 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’de izleyicileri ile buluşacak.Çok farklı bir karakterde izleyeceğimiz Burak Serdar Şanal’ın Kuzey Yıldızı dizisinin güzeli Aslıhan Güner ile nasıl bir uyum yakalayacağı da merak ediliyor.

NASIL BİR FİLM? Usta oyuncuların kamera karşısına geçtiği ve Medya Fikir Kulübü tarafından gerçekleştirilen projenin yapımcılığını İbrahim Elma üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Ali Ayyıldız var.

İddialı kadrosuyla dikkat çeken filmde; Aslıhan Güner, Burak Serdar Şanal, Benian Dönmez, Sinan Çalışkanoğlu, Ferdi Sancar, Giray Altınok, Berfu Öngören, Güzide Arslan ve Cezmi Baskın gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu rol alıyor.

Çanakkale’de geniş bir çiftliğe sahip olan Dilber Hanımağa bayramı çocuklarıyla bir arada geçirmek ister ama çocuklar işlerini bahane ederek gelmek istemezler, fakat kimsenin beklemediği bir gelişme olur.

Kimse Bilmez'in Pilot'u Burak Serdar Şanal'ın yeni projesi kaçmaz! 7

Dilber’in bayram öncesi aniden rahatsızlanması çocuklarının apar topar çiftliğe gelmesini sağlar, ancak çocuklar beraberlerinde bazı sırlarını da getirirler. Dilber bu sırlarla yüzleşirken ailesini bir arada tutmak için çabalayacaktır. Hastalığı tehlikeli bir seviyeye gelen Dilber, kısa kalan ömrünün son anlarındahem ailesinin sorunlarıyla ilgilenecek hem de bu hastalığı herkesten saklayarak ailesinin güzel bir bayram geçirmesini sağlayacaktır. Kurban Bayramı’nda evlatlarıyla bir araya gelen Dilber, çocukları ile özlem giderir ama beklenmedik bir şekilde yeni gelin adayı ile tanışır.

Dilber, yeni gelin adayının arkeolog olmasından hoşlanmaz. Çiftlikten kovduğu eski çalışanları gibi onun da define avcısı olduğunu düşünür. Dilber’in bir yıldır baktığı Kınalı’nın kaybolması ile tüm aile bilinmedik bir maceraya sürüklenir. Tüm olumsuzluklara rağmen Dilber, ailesine bir arada olmanın önemini öğretmiş olur. Böylece bu bayram tüm aile için farklı bir hayatın başlangıcı olacaktır.

“Hanımağa’nın Gelinleri” 31 Temmuz Cuma Kurban Bayramı’nın ilk günü saat 20.00’de TRT 1’de.