Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz’un bir askeri canlandıracağı yeni projesindeki partneri için bomba iddia!

Alp Navruz’un bir askeri canlandıracağı yeni projesindeki partneri için bomba iddia!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ada Masalı’yla elde ettiği çıkışın ardından projelerinde çok seçici davranan Alp Navruz’dan en sonunda kısa süre önce ses gelmişti. Navruz’un yeni bir diziye hazırlandığı ortaya çıkmıştı. Bu dizide Alp Navruz’un partneri olarak bomba bir isim gündeme geldi.

Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan’la başrolü paylaştığı Ada Masalı ile büyük bir çıkış yakalamıştı. Ancak dizi sona erdikten sonra yakışıklı oyuncu setlere bir süre ara vermişti. Alp Navruz’un gelen teklifleri çok titiz bir şekilde değerlendirdiği hatta teklif geldikten sonra hikayeyi tam olarak anlamak için senarist ile konuşup, hikayenin ilerleyen dönemlerini öğrenmek istediği belirtilmişti.

Başarılı oyuncu en sonunda bir sonraki projesini belirledi. Navruz’un Gold Film tarafından çekilecek askeri bir dizide rol alacağı öğrenildi. Savaşçı dizisine benzer bir yapım olacak dizide Alp Navruz bir askeri canlandıracak.

Alp Navruz’un bir askeri canlandıracağı yeni projesindeki partneri için bomba iddia! 7

Bu arada yakışıklı oyuncunun bu dizideki partnerinin kim olacağı merak ediliyor. Ortaya atılan bir iddia herkesi çok şaşırttı. Buna göre Alp Navruz’un yeni dizisindeki partneri Burcu Özberk olacak. Son dönemin parlayan oyuncularından biri olan Özberk en son Aşk Mantık İntikam dizisiyle ekrana gelmişti.

2016 yılında yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisinde rol alan Alp Navruz, Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle dikkatleri üzerine çekti.Ardından Elimi Bırakma, Zümrüdüanka ve Ada Masalı dizileri geldi.

Burcu Özberk ise Muhteşem Yüzyıl’ın ardından rol aldığı Güneşin Kızları ile büyük bir çıkış yakaladı. Başrolünü Çağlar Ertuğrul ile paylaştığı romantik komedi Afili Aşk ile çıkışını sürdüren başarılı oyuncu reytinglerde başarısız olan Çocukluk dizisinin ardından Aşk Mantık İntikam ile kariyerindeki yükselişini sürdürdü.