Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları Eda Ece’yi doğal haliyle görmeyi istiyor!..

Hayranları Eda Ece’yi doğal haliyle görmeyi istiyor!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – 5 sezondur Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’da ‘Yıldız’ karakterine hayat veren Eda Ece, dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu İtalya’da almıştı.

Tatil sonrası Türkiye’ye geri dönen güzel oyuncunun ilk işi imajını yenilemek oldu. Saç rengini değiştiren, doğal saç rengine dönen ancak sarıdan da vazgeçemeyen oyuncu koyu renge boyattığı saçlarına sarı ışıltılar attırmış yeni imajını sosyal medyada hayranlarıyla paylaşmıştı.

Şimdilerde bol bol dinlenen Eda Ece, instagram hesabından yaptığı son paylaşımında da makyajsız, doğal halini gözler önüne serdi.

Hayranları Eda Ece'yi doğal haliyle görmeyi istiyor!.. 18

Arabada çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncu paylaşımına, “Makyajsız, fönsüz hayat. Daima” notunu düştü. Eda Ece’nin paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Pek çok hayranı oyuncuya, ‘Böyle daha güzelsin’, ‘Her halin mükemmel’, ‘işte gerçek Eda!’ şeklinde güzel yorumlarda bulundular.

Öte yandan Eda Ece’nin bu son saç değişikliği, ‘Yasak Elma dizisinden ayrılarak ‘Yıldız’a çoktan veda mı etti?’ sorularını akla getirse de oyuncu, Yasak Elma’nın 6. sezonunda da yüksek ihtimalle ‘Yıldız olarak yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.