Ana sayfa Dizi Fragmanları Ağlama Anne 12. Bölüm Fragmanı İzle! Adnan ve Damla’ya tepki var!

Ağlama Anne 12. Bölüm Fragmanı İzle! Adnan ve Damla’ya tepki var!

tarafından ker_def

2 bölüm sonra final yapacak olan Ağlama Anne dizisinin 12. yeni bölümü 23 Aralık Pazar akşamı ekranda olacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. 11. bölümde bir gecelik ilişkiden kızı olduğunu yıllar sonra öğrenen Adnan, kızı kendi çocuğu gibi büyüten Damla’ya aşık olduğunu itiraf etmişti. Alev’le yaşadığı ilişki sonucu Zeynep’in dünyaya gelmesi ve yıllar sonra Adnan’ın Damla’ya aşık olması, üstelik de evli olması izleyenlerin tepkisini çekiyor!

Dizinin 12. bölümünde neler yaşanacağı bu noktada önem kazanıyor. Videodan 12. bölümden ilk görüntüleri bulabilirsiniz.

Adnan’ı ‘enişte’ olarak niteleyen izleyiciler, duruma ‘Enişte ve baldız’ ilişkisi olarak bakıyor ve bu duruma tepki yağdırıyor.

Adnan ve Damla karakterlerine tepkiler büyürken, dizinin başında herkesin kızdığı Alev’i ise izleyenlerin sahiplenmeye başladığı görülüyor.

Adnan’ın evliyken Damla’ya aşık olup onunla yakınlaşması eleştirilerin nedeni olurken, Damla’nın da bu ilişkinin içinde yer alması izleyenleri rahatsız etti.

Önceki Damla ve Adnan’ı birlikte gören Alev, tartıştıkları bir anda Adnan’ın “Aşığım, Damla beni kabul edene kadar bekleyeceğim. Zeynep’e de bütün gerçeği anlatacağım” sözlerinden sonra duruma daha çok eleştiri gelmeye başladı.

Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Feride Kaytan
Yapımcı: Ali Gündoğdu – İnci Gündoğdu
Genel Koordinatör: Akın Topuz
Proje Tasarım – Hikaye: Esin Gök
Senarist: Serdar Oğuz

Oyuncular: Birce Akalay (Alev), Özlem Yılmaz (Damla), Cansel Elçin (Adnan), Sezin Akbaşoğulları (Özlem), Selim Bayraktar (Ali Osman), Ekin Mert Daymaz (Mert), Aslıhan Malbora (Zeynep), Turgay Kantürk (Çetin), Nihal Koldaş (Necmiye), Hüseyin Soysalan (Hasan), Lila Gürmen (Nedret), Burcu Gönder (Aydan), Ali Ersan Çebişli (Sabit), Osman Wöber (Nevzat), Mine Kılıç (Cansu), Gurur Aydoğan (Özgür), Oktay Gürsoy (Tolga), Semra Dinçer (Kevser), Pelinsu Çiçeli (Pınar), Nisa Sofia Aksongur (Alya)