Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, ne güzel özetledi Boncuk’un ruh halini!

Burcu Biricik, ne güzel özetledi Boncuk’un ruh halini!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Burcu Biricik, Kuzgun dizisinin kısa sürmesinin ardından bir süredir ekranda yoktu. Son olarak Netflix için çekilen Fatma isimli dizide rol aldı. Dizi henüz yayınlanmadı ama seri katili oynadığı Fatma merakla bekleniyor. Bu arada bir süredir de Tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu.

Biricik’in bir kaç haftadır ilgiyle izlenen Kırmızı Oda’daki Boncuk’un hayat hikayesi, dizinin takipçilerinin içini burkuyor. Naif, sakin, anlayışlı, kırılgan kişiliğinin altında büyük travmalar olan bir kişi Boncuk. Gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanıyor Boncuk’un yaşadıkları.

Burcu Biricik, başarıyla Boncuk karakterine hayat vermekte. İzleyici de Biricik’in performansına her hafta övgüler yağdırıyor. Boncuk’un çocukken yaşadığı olayların detayları da bu hafta daha da netleşti. Doktor Hanım’a yaşadıklarını daha rahat anlatıyor artık.

Evlenip eşi Sadık ile Hollanda’ya giden ve 7 yıl boyunca markete gitmek dışında evden çıkmayan Boncuk, arkadaşı olmadan, dil öğrenemeden, kimseyi tanımadan dört duvar arasında kala kala sonunda ‘ermişler’ dediği 3 kişiyi görmeye başlıyor. Yaşadığı halüsinasyon iyice artınca Sadık da onu Türkiye’ye terapiye getiriyor.

Boncuk’un evliliğinde mutlu olmadığı, Sadık’ın ilgisiz, sevgisini göstermeyen, tek düze bir adam oluşunun da travmalarını arttırdığı anlaşılıyor. Çocukken ise daha büyük trajediler yaşadığını anlatmakta Boncuk. Babası eve metresini getirip evde alem yapıyor ve annesi, ablası ve kendisini de hizmet etmeye zorluyor. Karşı çıkarlarsa şiddet görüyorlar.

Yaşanan bu olay, eve gelen kadının belalısı olan bir adamın da gelmesiyle iyice büyüyor. Annelerine tecavüz eden, babalarının öldüresiye döven adam, kendilerini de bir odaya kapatıyor ve tehdit ediyor. Ne kadar sürdüğü belli olmayan bu trajediyi Boncuk, ağlayarak Doktor Hanım’a anlattı.

Boncuk’un hikayesi Kırmızı Oda’da devam ediyor. Hollanda’da parkta tanıştığı Can isimli çocukla da arkadaşlık kuran Boncuk’un bu hikayesinin detaylarını da izliyoruz.

Burcu Biricik, oynamaktan çok keyif aldığı, çok sevdiği Boncuk için bir takipçisinin paylaşımını sosyal medyada repost etti. Turgut Uyar’ın şiiri, aslında ne kadar da Boncuk’u anlatıyor…

Burcu Biricik de aynen böyle düşünmüş olacak ki aşağıdaki paylaşımı yapmış…

Burcu Biricik, ne güzel özetledi Boncuk'un ruh halini! 7