Ana sayfa Dizi İzle Ah Kalbim 24 Şubat Pazar 303. Bölüm Fragmanı İzle!

Ah Kalbim 24 Şubat Pazar 303. Bölüm Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Ah Kalbim heyecan dolu 303. bölümüyle 24 Şubat Pazar günü izleyicilerle yeni bölümüyle buluşacak. Kanal 7’nin sevilen dizisi Ah Kalbim’in yeni bölümünde Tapasya, Akash’ın hapisten çıkmasına Raghor’un yardım ettiğini öğrenir ve çok sinirlenir. Raghor, Akash’ın gerçekten Methi’yi sevdiğine inandığı için böyle bir şey yaptığını söyler. Ancak Tapasya, Methi’nin tekrar zarar görmesinden korkar.

Tapasya, Akash’ın Methi’nin etrafında dolaşmasını istemez. Raghor’un şikâyetini geri alıp Akash’ın hapisten çıkmasına yardım ettiğini anlar. Raghor, Methi’nin istemiyormuş gibi görünse de Akash’ı hala sevdiğini söyler. Tapasya, Methi’nin zarar görmesinden endişe eder ve Raghor’un düşüncesine katılmaz. Akash ise Methi’den sürekli özür diler ve bir şans daha vermesi için yalvarır.

Bir taraftan Methi’nin yaşadıklarını üzülen Mukta, diğer yandan da Vişnu’ya gönlünü kaptırır. Raghor, Mukta’daki değişimin farkındadır. Methi, tüm ev halkının önünde Methi’ye aşkını anlatır ve onu almadan gitmeyeceğini söyler. Raghor’dan başka Akash’a inanan yoktur. Akash, Methi’ye aşkına inandırabilecek mi?

Nefretten doğan bir aşkın konu edildiği ‘Ah Kalbim’ her hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:
Orijinal Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey
Yapımcı: Ekta Kapoor Senaryo: Anil Nagpal Yapım Yılı:2014
Oyuncular: Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja
Ülke: Hindistan Tür: Romantik- Drama