Ana sayfa Dizi İzle Ah Kalbim 27 Ocak Pazar 295. Bölüm Özetini İzle

Ah Kalbim 27 Ocak Pazar 295. Bölüm Özetini İzle

tarafından ker_def

Ah Kalbim 295. bölümde neler olacak? Abhi Pragya’yı adamların elinden kurtarmak icin her yolu dener. Tam planı başarılı oldu derken Pragya büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır. Pragya vuruluyor mu?

Pragya vurulacak mı? Ah Kalbim dizisinin 27 Ocak Pazar günü yayınlanacak 295. bölümünün özetini videodan izleyebilirsiniz.

Ah Kalbim’de bu akşam Abhi Pragya’ya onu hala sevdiğini söyleyince Pragya çok şaşırır. Soyguncular ise şartları yerine getirilmediği için herkesi öldürmek ister. Abhi ve Pragya ölecek mi?

295. Bölüm Özeti Şöyle:

Soyguncular Pragya’yı rehin alınca Abhi saklandığı yerden çıkar. Pragya Abhi’nin bunu neden yaptığını sorgular. Abhi Pragya’ya onu sevdiğini ve önemsediğini söyleyince Pragya çok duygulanır. Aliya ise Pragya’nın da içeride olduğunu öğrenince şok olur. Tanu’yla konuşan Aliya onu Pragya’ya karşı doldurur. Pragya’nın yeniden Abhi’ye dönmesinden korkan Aliya Tanu’yla anlaşma yapar. Öte yandan soyguncular şartları yerine getirilmediği için çok öfkelenir ve bankadaki herkesi öldüreceklerini söyler. Abhi ve Pragya ölecek mi?

Nefretten doğan bir aşkın konu edildiği ‘Ah Kalbim’ her hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…