Ana sayfa Dizi İzle Ah Kalbim 4 Mayıs Cumartesi 321.Bölümünde Kiara’ya araba çarpıyor!

Ah Kalbim 4 Mayıs Cumartesi 321.Bölümünde Kiara’ya araba çarpıyor!

tarafından ker_def

Ah Kalbim dizisi 321. bölümde neler olacak? Nikhil Kiara’ya arabayla çarpar. Abhi bunu görünce şok olur ve onu hemen hastaneye götürür. Pragya’ya da haber verir. Pragya kızının kötü haberini alınca ne yapacağını bilemez.

KİARA’YA ARABA ÇARPIYOR! 4 Mayıs Cumartesi günü Kanal 7 ekranında Ah Kalbim dizisinin 321. bölümü izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünden ilk bilgileri videoda bulabilirsiniz.

Diziden Detaylar:

Zıt karakterleri ile dikkat çeken iki kız kardeşten en büyüğü Pragya’dır… Pragya kardeşinin aksine çok sorumluluk sahibidir. Annesinin onları ne kadar zor şartlar altında büyüttüğünün farkındadır. Annesi ve kardeşine baktığı için evlilik fikrine karşıdır. Bülbül’ün ise aklı bir karış havada, tek isteği güzel kıyafetler giyip gezmektir.

Bülbül aynı zamanda Rockstar olan Abhi’nin hayranıdır. Onun konserine gider ve tanışma fırsatı yakalar. Pragya ise Abhi’nin kendini beğenmiş tavrından hiç hoşlanmaz ve kardeşine zarar vermesinden korkar. Ancak bu ikilinin yaşadıkları küçük tartışmalar, Abhi ve Pragya arasında yaşanacak büyük aşkın işareti olduğunun kimse farkında değildir.

Pragya ve Abhi zaman içerisinde çok büyük bir aşkla birbirine bağlanır. Fakat Abhi’nin kardeşi Aliya abisinin Pragya’yla olmasından rahatsız olur. Abhi ve Pragya tam kavuşmuşken büyükannenin ölümüyle yolları yeniden ayrılır. Aradan geçen yedi yıl ise iki büyük aşığı bambaşka yerlere sürükler. Yedi yıl sonra karşılaşan aşıklar yeniden kavuşacak mı?

Nefretten doğan bir aşkın konu edildiği ‘Ah Kalbim’ her hafta sonu 21:00 ’de Kanal 7 ekranlarında…