Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Kalbim 7. bölümde Akash bebeği kabul edecek mi? (23 Ekim Pazartesi)

Ah Kalbim 7. bölümde Akash bebeği kabul edecek mi? (23 Ekim Pazartesi)

tarafından zk zk

Kanal 7 Hint dizisi kuşağının sevilen dizisi Ah Kalbim’de bu akşam Pragya Rancha’ya atılan iftiradan kurtulması için yardım eder. Rancha’nın aklanması ise herkese derin bir nefes aldırır.

7. Bölüm

Pragya nişanı bozmak için Suresh ile konuşmaya karar verir. Suresh ise Pragya’dan hoşlanmaya başlamıştır ve onunla evlenmek istediğini söyler. Okulda sorun yaşamaya başlayan Pragya ve Suresh işten ayrılmaya karar verir. Sarla ise kızının arkasında durarak ona destek olur. Öte yandan Abhi’nin büyükannesi Dadi torunu için düzgün bir eş bulmak ister. Alışveriş için dışarıya çıkan Dadi, karşıdan karşıya geçerken zorlanır ve tesadüfen yolda karşısına çıkan Pragya’nın kendisine yardım etmesiyle onun torunu için aradığı eş olduğunu düşünür. Akash ise Rachna’yı bırakıp başkasıyla evlenmek üzeredir. Fakat Pragya düğünün yapıldığı salona giderek Akash’ın Rachna hakkında söylediği yalanları itiraf etmesini ve bebeğin babası olduğunu söylemesini sağlar.

Birbirinden çok farklı iki kız kardeşin aşkları ve umutlarının konu edildiği ‘Ah Kalbim’ Pazartesi’den Cumartesi’ye 21:30’da Kanal 7 ekranlarında…