Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Kalbim dizisi 1 Şubat Perşembe 103. bölümünde Abhi, Nikhil’i görünce ne yapacak?

Ah Kalbim dizisi 1 Şubat Perşembe 103. bölümünde Abhi, Nikhil’i görünce ne yapacak?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Ah Kalbim, 1 Şubat Perşembe akşamı saat 21.30’da 103. bölümüyle ekranda olacak.

ABHİ NİKHİL’İ GÖRÜNCE NE YAPACAK?

Ah Kalbim’de Aliya hırsızlıkla suçlanmak üzereyken son anda kurtulur. Tanu ise bir kaza geçirir ve hastaneye kaldırırlır. Abhi, hastaneye gittiğinde nasıl bir olayla karşılaşacak?

103. Bölüm Özeti:

Purab Pragya’nın neden herkese kötü davrandığını ve planlarını öğrenince onun yanında olmaya karar verir. Aliya ise Abhi’nin albüm kayıtlarını para karşılığında yapımcı sandığı Bülbül’e verir. Aliya kendisini güvenceye almak için albümü başkasına çaldırınca Pragya’nun suçlamaları amacına ulaşmaz. Yine de kendisine güvenmeyen Abhi Aliya’nın şirkete girmesini yasaklar. Tanu ise evde bir kaza atlatır ve hastaneye kaldırılır. Bebeğe bir şey olmasından endişelenen Abhi hastaneye koşar. Bebeğin gerçek babası Nikhil de kazayı öğrenir ve Tanu’yu görmek için hastaneye gider. Aliya ise Nikhil’in hastaneye gidip gerçeklerin açığa çıkmasından korkar ve ona engel olmaya çalışır.

İki kız kardeşin aşkları ve umutlarının konu edildiği ‘Ah Kalbim’ hafta içi 21:30, Cumartesi 21.00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:
Orijinal Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey

Yapımcı: Ekta Kapoor Senaryo: Anil Nagpal Yapım Yılı:2014

Oyuncular: Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja

Ülke: Hindistan Tür: Romantik- Drama