Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Kalbim dizisi 23 Ocak Salı 95. bölümünde eve gelen gizemli kadın

Ah Kalbim dizisi 23 Ocak Salı 95. bölümünde eve gelen gizemli kadın

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Ah Kalbim 23 Ocak Salı günü saat 21.30’da ekrana gelecek 95. bölümünde neler yaşanacak?

EVE GELEN GİZEMLİ KADIN

Ah Kalbim’de Pragya birden ortadan kaybolur. Herkes bu durumdan Abhi’yi sorumlu tutarken hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkan gizemli bir kadın herkesi şok eder.

95. Bölüm Özeti:

Ölümden dönen Pragya bir anda ortadan kaybolur. Sarla ve büyükanne Pragya’nın kaybolmasından Abhi’yi sorumlu tutar. Abhi Pragya’nın yokluğunda onun söylediklerini dinleyip Tanu ve bebeğine sahip çıkmaya karar verir. Tanu ise Aliya ile birlikte Abhi’nin gerçekleri öğrenmemesi için ne gibi önlemler alması gerektiğini konuşur. Pragya’nın yokluğu onlar için büyük bir fırsat olur. Bir süre sonra Abhi’nin evine bir kadın gelir. Güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan bu kadın kim?

İki kız kardeşin aşkları ve umutlarının konu edildiği ‘Ah Kalbim’ hafta içi 21:30, Cumartesi 21.00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:

Orijinal Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey

Yapımcı: Ekta Kapoor Senaryo: Anil Nagpal Yapım Yılı:2014
Oyuncular: Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja

Ülke: Hindistan Tür: Romantik- Drama